притисни ентер »

Самиот има две ќерки, а сексуално се изживувал врз малолетнички: Обвинение за тренерот по џудо од Прилеп

Самиот има две ќерки, а сексуално се изживувал врз малолетнички: Обвинение за тренерот по џудо од Прилеп

Случајот кој предизвика големи реакции во јавноста во јануари годинава резултира со Обвинителен акт. Основното јавно обвинителство Прилеп до надлежниот суд поднесе Обвинителен акт против едно прилепчанецот кој има 46 години а кој го товари за сторени кривични дела – Обљуба со злоупотреба на положбата. Тој е тренер по џудо а за дејствата сведочеа четири

Обвинение за тренерот по џудо за сексуално вознемирување на малолетнички

Обвинение за тренерот по џудо за сексуално вознемирување на малолетнички

Основното јавно обвинителство поднесе обвинителство поднесе обвинителен акт против четириесет и шестгодишниот Р.П. од Прилеп, инаку тренер по џудо. Се гони за обљуба со злоупотреба на положбата, за кое за две оштетени се гони за продолжено кривично дело по член 189 став 2 во врска со став 1 и во врска со член 45 од Кривичниот законик и за две оштетени

Обвинение за тренерот по џудо од Прилеп поради полови дејствија врз деца

Обвинение за тренерот по џудо од Прилеп поради полови дејствија врз деца

Прилепското Основно јавно обвинителство, соопштуваат од ЈОРМ, до судот поднесе обвинителен акт против тренерот по џудо (46) за сторени кривични дела – Обљуба со злоупотреба на положбата. Имено тој се обвинува дека сторил продолжено кривично дело по член 189 став 2 во врска со став 1 и во врска со член 45 од Кривичниот законик и за две оштетени по член

Покренато обвинение за обљуба против тренерот по џудо од Прилеп

Покренато обвинение за обљуба против тренерот по џудо од Прилеп

Прилепското обвинителство поднесе обвинение за 46-годишниот тренер по џудо од Прилеп за силување деца, односно негови ученички кои му биле доверени заради тренирање и воспитување. Тој е обвинет за обљуба со злоупотреба на положбата. – Обвинетиот како тренер по џудо, од февруари до декември 2020 година, во Прилеп и на други места, заради задоволување

Обвинение за тренерот по џудо во Прилеп за силување деца

Обвинение за тренерот по џудо во Прилеп за силување деца

Прилепското обвинителство поднесе обвинение за тренерот по џудо од Прилеп за силување деца, односно негови ученички кои му биле доверени заради тренирање и воспитување. 46-годишникот е обвинет за обљуба со злоупотреба на положбата. „Обвинетитот како тренер по џудо, од февруари до декември 2020 година, во Прилеп и на други места, заради задоволување

Тренер по џудо извршил полови дејствија врз 14-годишни деца во Прилеп

Тренер по џудо извршил полови дејствија врз 14-годишни деца во Прилеп

Основното јавно обвинителство Прилеп до надлежниот суд поднесе Обвинителен акт против едно лице на возраст од 46 години кое го товари за сторени кривични дела – Обљуба со злоупотреба на положбата, за кое за две оштетени се гони за продолжено кривично дело по член 189 став 2 во врска со став 1 и во врска со член 45 од Кривичниот законик и за две оштетени

Поднесено обвинение за прилепскиот тренер по џудо заради полови дејствија врз деца

Поднесено обвинение за прилепскиот тренер по џудо заради полови дејствија врз деца

Основното јавно обвинителство Прилеп до надлежниот суд поднесе Обвинителен акт против едно лице на возраст од 46 години кое го товари за сторени кривични дела – Обљуба со злоупотреба на положбата, за кое за две оштетени се гони за продолжено кривично дело по  член 189 став 2 во врска со став 1 и во врска со член 45 од Кривичниот законик и за две оштетени

Обвинение за тренерот по џудо во Прилеп за силување деца

Обвинение за тренерот по џудо во Прилеп за силување деца

Прилепското обвинителство поднесе обвинение за тренерот по џудо од Прилеп за силување деца, односно негови ученички кои му биле доверени заради тренирање и воспитување. 46-годишникот е обвинет за обљуба со злоупотреба на положбата. „Обвинетитот како тренер по џудо, од февруари до декември 2020 година, во Прилеп и на други места, заради задоволување