притисни ентер »

Ѓорѓиевски: Над 3.5 милиони денари инвестирани во ЈДГ “Весели Цветови” во Кисела Вода
Ѓорѓиевски: Над 3.5 милиони денари инвестирани во ЈДГ “Весели Цветови” во Кисела Вода

Ѓорѓиевски: Над 3.5 милиони денари инвестирани во ЈДГ “Весели Цветови” во Кисела Вода

Во објектите на детската градинка „Весели Цветови“ во општина Кисела Вода се инвестирани повеќе од 3.5 милиони денари во енергетско-ефикасни прозорци, постелини, совремeна кујнска опрема, дидактички материјали и играчки. Градоначалникот Ѓорѓиевски при денешната посета на објектот ”Сончоглед”, истакна дека инвестирањето во унапредувањето на условите

Ѓорѓиевски: Над 3.5 милиони денари инвестирани во ЈДГ “Весели Цветови” во Кисела Вода

Ѓорѓиевски: Над 3.5 милиони денари инвестирани во ЈДГ “Весели Цветови” во Кисела Вода

Во објектите на детската градинка „Весели Цветови“ во општина Кисела Вода се инвестирани повеќе од 3.5 милиони денари во енергетско-ефикасни прозорци, постелини, совремeна кујнска опрема, дидактички материјали и играчки. Градоначалникот Ѓорѓиевски при денешната посета на објектот ”Сончоглед”, истакна дека инвестирањето во унапредувањето на условите

Над 3.5 милиони денари инвестирани во градинката “Весели Цветови” во Кисела Вода

Над 3.5 милиони денари инвестирани во градинката “Весели Цветови” во Кисела Вода

Во објектите на детската градинка „Весели Цветови“ во општина Кисела Вода се инвестирани повеќе од 3.5 милиони денари во енергетско-ефикасни прозорци, постелини, совремeна кујнска опрема, дидактички материјали и играчки. Градоначалникот Ѓорѓиевски при денешната посета на објектот ”Сончоглед”, истакна дека инвестирањето во унапредувањето на условите

Над 3,5 милиони денари инвестирани во градинката „Весели цветови“

Над 3,5 милиони денари инвестирани во градинката „Весели цветови“

Во објектите на детската градинка „Весели цветови“ во општина Кисела Вода се инвестирани повеќе од 3.5 милиони денари во енергетско-ефикасни прозорци, постелини, совремeна кујнска опрема, дидактички материјали и играчки. Градоначалникот на општина Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски при денешната посета на објектот „Сончоглед“ истакна дека инвестирањето во

Над 3.5 милиони денари инвестирани во ЈДГ “Весели Цветови” во Кисела Вода

Над 3.5 милиони денари инвестирани во ЈДГ “Весели Цветови” во Кисела Вода

Градоначалникот Ѓорѓиевски при денешната посета на објектот ”Сончоглед”, истакна дека инвестирањето во унапредувањето на условите за децата и поттикнувањето на нивниот когнитивен развој се стратегија која Општина Кисела Вода ја има зацртано и која во континуитет ќе се реализира и во периодот што следува. -Инвестициите во раниот детски развој кои овозможуваат

Над 3,5 милиони денари инвестирани во градинката „Весели Цветови“ во Кисела Вода

Над 3,5 милиони денари инвестирани во градинката „Весели Цветови“ во Кисела Вода

Градоначалникот на Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски објави дека биле инвестирани над 3,5 милиони денари во објектите на градинката „Весели Цветови“. - Инвестициите во раниот детски развој кои овозможуваат поттикување на интелектуалните способности, го стимулираат логичкото мислење и ја подобруваат моториката се неопходност која е влог во интелектуалниот,

Над 3.5 милиони денари инвестирани во ЈДГ „Весели Цветови” во Кисела Вода

Над 3.5 милиони денари инвестирани во ЈДГ „Весели Цветови” во Кисела Вода

Во објектите на детската градинка „Весели Цветови“ во Oпштина Кисела Вода се инвестирани повеќе од 3.5 милиони денари во енергетско-ефикасни прозорци, постелини, совремeна кујнска опрема, дидактички материјали и играчки. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски при денешната посета на објектот „Сончоглед”, истакна дека инвестирањето во унапредувањето на условите

Ѓорѓиевски: Над 3.5 милиони денари инвестирани во ЈДГ “Весели Цветови” во Кисела Вода

Ѓорѓиевски: Над 3.5 милиони денари инвестирани во ЈДГ “Весели Цветови” во Кисела Вода

Ѓорѓиевски: Над 3.5 милиони денари инвестирани во ЈДГ “Весели Цветови” во Кисела Вода Во објектите на детската градинка „Весели Цветови“ во општина Кисела Вода се инвестирани повеќе од 3.5 милиони денари во енергетско-ефикасни прозорци, постелини, совремeна кујнска опрема, дидактички материјали и играчки. Градоначалникот Ѓорѓиевски при денешната посета

Над 3,5 милиони денари инвестирани во градинката „Весели цветови“ во општина Кисела Вода

Над 3,5 милиони денари инвестирани во градинката „Весели цветови“ во општина Кисела Вода

Во објектите на детската градинка „Весели цветови“ во општина Кисела Вода се инвестирани повеќе од 3.5 милиони денари во енергетско-ефикасни прозорци, постелини, совремeна кујнска опрема, дидактички материјали и играчки.

Над 3.5 милиони денари инвестирани во градинката “Весели Цветови” во Кисела Вода

Над 3.5 милиони денари инвестирани во градинката “Весели Цветови” во Кисела Вода

Во објектите на детската градинка „Весели Цветови“ во општина Кисела Вода се инвестирани повеќе од 3.5 милиони денари во енергетско-ефикасни прозорци, постелини, совремeна кујнска опрема, дидактички материјали и играчки. Градоначалникот Ѓорѓиевски при денешната посета на објектот ”Сончоглед”, истакна дека инвестирањето во унапредувањето на условите