притисни ентер »

Мицкоски: Подготвен сум да разговарам за бришење на процентите

Мицкоски: Подготвен сум да разговарам за бришење на процентите

-Подготвен сум да разговарам за се. Подготвен сум да разговарам за бришење на процентите, подготвен сум да разговарам и очекувам поддршка и од останатите политички партии, за една изборна единица, подготвен да разговарам за бришење на бадентерот, бришење на балансерот, бидејќи гледам дека одредени политички субјекти сакаат постепено да го напуштат

Мицкоски: Подготвен сум да разговарам за бришење на процентите, за една изборна единица, за бришење на бадентер

Мицкоски: Подготвен сум да разговарам за бришење на процентите, за една изборна единица, за бришење на бадентер

Подготвен сум да разговарам за се. Подготвен сум да разговарам за бришење на процентите, подготвен сум да разговарам и очекувам поддршка и од останатите политички партии, за една изборна единица, подготвен да разговарам за бришење на бадентерот, бришење на балансерот, бидејќи гледам дека одредени политички субјекти сакаат постепено да го напуштат Охридскиот

Мицкоски: Македонија ја замислувам како држава во која што ќе се напредува според компетенции, квалитет и знаење, а не затоа што се дел од некаков процент или квоти

Мицкоски: Македонија ја замислувам како држава во која што ќе се напредува според компетенции, квалитет и знаење, а не затоа што се дел од некаков процент или квоти

„Подготвен сум да разговарам за се, подготвен сум да разговарам и за бришење на процентите, подготвен сум да разговарам и очекувам поддршка и од останатите политички партии за една изборна единица. Подготвен сум и да разговарам за бришење на Бадинтерот, бришење на балансерот бидејќи гледам дека одредени политички субјекти сакаат постепено да го напуштат

Мицкоски: Подготвен сум да разговарам за бришење на процентите, за една изборна единица, за бришење на бадентер

Мицкоски: Подготвен сум да разговарам за бришење на процентите, за една изборна единица, за бришење на бадентер

Подготвен сум да разговарам за се. Подготвен сум да разговарам за бришење на процентите, подготвен сум да разговарам и очекувам поддршка и од останатите политички партии, за една изборна единица, подготвен да разговарам за бришење на бадентерот, бришење на балансерот, бидејќи гледам дека одредени политички субјекти сакаат постепено да го напуштат Охридскиот

Мицкоски: Македонија ја замислувам како држава во која што ќе се напредува според компетенции, квалитет и знаење, а не затоа што се дел од некаков процент или квоти

Мицкоски: Македонија ја замислувам како држава во која што ќе се напредува според компетенции, квалитет и знаење, а не затоа што се дел од некаков процент или квоти

„Подготвен сум да разговарам за се, подготвен сум да разговарам и за бришење на процентите, подготвен сум да разговарам и очекувам поддршка и од останатите политички партии за една изборна единица. Подготвен сум и да разговарам за бришење на Бадинтерот, бришење на балансерот бидејќи гледам дека одредени политички субјекти сакаат постепено да го напуштат

Мицкоски: Македонија ја замислувам како држава во која што ќе се напредува според компетенции, квалитет и знаење, а не затоа што се дел од некаков процент или квоти

Мицкоски: Македонија ја замислувам како држава во која што ќе се напредува според компетенции, квалитет и знаење, а не затоа што се дел од некаков процент или квоти

„Подготвен сум да разговарам за се, подготвен сум да разговарам и за бришење на процентите, подготвен сум да разговарам и очекувам поддршка и од останатите политички партии за една изборна единица. Подготвен сум и да разговарам за бришење на Бадинтерот, бришење на балансерот бидејќи гледам дека одредени политички субјекти сакаат постепено да го напуштат

Македонија ја замислувам како држава во која што ќе се напредува според компетенции, квалитет и знаење, а не затоа што се дел од некаков процент или квоти, вели Мицксоки

Македонија ја замислувам како држава во која што ќе се напредува според компетенции, квалитет и знаење, а не затоа што се дел од некаков процент или квоти, вели Мицксоки

„Подготвен сум да разговарам за се, подготвен сум да разговарам и за бришење на процентите, подготвен сум да разговарам и очекувам поддршка и од останатите политички партии за една изборна единица. Подготвен сум и да разговарам за бришење на Бадинтерот, бришење на балансерот бидејќи гледам дека одредени политички субјекти сакаат постепено да го напуштат

Мицкоски: Македонија ја замислувам како држава во која што ќе се напредува според компетенции, квалитет и знаење, а не затоа што се дел од некаков процент или квоти

Мицкоски: Македонија ја замислувам како држава во која што ќе се напредува според компетенции, квалитет и знаење, а не затоа што се дел од некаков процент или квоти

„Подготвен сум да разговарам за се, подготвен сум да разговарам и за бришење на процентите, подготвен сум да разговарам и очекувам поддршка и од останатите политички партии за една изборна единица. Подготвен сум и да разговарам за бришење на Бадинтерот, бришење на балансерот бидејќи гледам дека одредени политички субјекти сакаат постепено да го напуштат

Мицкоски: Македонија ја замислувам како држава во која што ќе се напредува според компетенции, квалитет и знаење, а не затоа што се дел од некаков процент или квоти

Мицкоски: Македонија ја замислувам како држава во која што ќе се напредува според компетенции, квалитет и знаење, а не затоа што се дел од некаков процент или квоти

„Подготвен сум да разговарам за се, подготвен сум да разговарам и за бришење на процентите, подготвен сум да разговарам и очекувам поддршка и од останатите политички партии за една изборна единица. Подготвен сум и да разговарам за бришење на Бадинтерот, бришење на балансерот бидејќи гледам дека одредени политички субјекти сакаат постепено да го напуштат