притисни ентер »

Пет заблуди за секс-играчките во кои воопшто не треба да верувате
Пет заблуди за секс-играчките во кои воопшто не треба да верувате

Пет заблуди за секс-играчките во кои воопшто не треба да верувате

Сексуалните помагала можат да го зачинат нашиот сексуален живот и да го направат многу возбудлив и интересен. Но и денес, во екот на технолошкиот развој и осовременување на човекот, постојат заблуди поврзани со секс-играчките во кои не смееме да веруваме. Еве некои од нив. Ги користат луѓе кои имаат лош или воопшто немаат сексуален живот. Оваа заблуда