притисни ентер »

ГЛУTHИЦA ВOЛЦИ OПКPУЖИЛA КOЊ: Кoњoт мyвa не го лaзeлa
ГЛУTHИЦA ВOЛЦИ OПКPУЖИЛA КOЊ: Кoњoт мyвa не го лaзeлa

ГЛУTHИЦA ВOЛЦИ OПКPУЖИЛA КOЊ: Кoњoт мyвa не го лaзeлa

Сите сме слушнале за фразата “глaдeн како волк“ и таа постои од многу добра причина. Волците не сакаат некој да си игра со нив, но тие ќе ве “лoвaт“ како животот да им зависи од тоа. Да се биде опкружен од чопор волци не е баш идеална ситуација во која човек би сакал да се најде. Самата помисла на тоа дека би можел да биде нечиј оброк и тоа како е

Гладен чопор волци го опкружиле коњот - неговата реакција никој не ја очекувал

Гладен чопор волци го опкружиле коњот - неговата реакција никој не ја очекувал

Сите сме слушнале за фразата “гладен како волк“ и таа постои од многу добра причина. Волците не сакаат некој да си игра со нив, но тие ќе ве “ловат“ како животот да им зависи од тоа. Да се биде опкружен од чопор волци не е баш идеална ситуација во која човек би сакал да се најде. Самата помисла на тоа дека би можел да биде нечиј оброк и тоа како е

Гладен чопор волци го опкружиле коњот - реакцијата на коњот никој не ја очекувал

Гладен чопор волци го опкружиле коњот - реакцијата на коњот никој не ја очекувал

Сите сме слушнале за фразата “гладен како волк“ и таа постои од мнгу добра причина. Волците не сакаат некој да си игра со нив, но тие ќе ве “ловат“ како животот да им зависи од тоа. Да се биде опкружен од чопор волци не е баш идеална ситуација во која човек би сакал да се најде. Самата помисла на тоа дека би можел да биде нечиј оброк и тоа како е застрашувачка