притисни ентер »

Официјална Тирана го честиташе добивањето покана за НАТО

Официјална Тирана го честиташе добивањето покана за НАТО

Албанскиот претседател Илир Мета и честиташе на Македонија за добиената покана за почеток на пристапните преговори за членство во НАТО. Притоа, Мета поканата ја оценува како понатамошен катализатор за безбедноста во регионот на Западен Балкан. Преку социјалната мрежа Твитер, Мета напиша дека Самитот на НАТО ја зајакнал суштинската поврзаност на Алијансата

Официјална Тирана со честитки за добивањето покана за НАТО

Официјална Тирана со честитки за добивањето покана за НАТО

Албанскиот претседател Илир Мета ѝ честиташе на Македонија за добиената покана за почеток на пристапните преговори за членство во НАТО. Мета поканата ја оцени како понатамошен катализатор за безбедноста во регионот на Западен Балкан. Преку социјалната мрежа Твитер, Мета напиша дека Самитот на НАТО ја зајакнал суштинската поврзаност на Алијансата преку

Официјална Тирана го честиташе добивањето покана за НАТО

Официјална Тирана го честиташе добивањето покана за НАТО

Албанскиот претседател Илир Мета и честиташе на Македонија за добиената покана за почеток на пристапните преговори за членство во НАТО. Притоа, Мета поканата ја оценува како понатамошен катализатор за безбедноста во регионот на Западен Балкан. Преку социјалната мрежа Твитер, Мета напиша дека Самитот на НАТО ја зајакнал суштинската поврзаност на Алијансата

Албанија со честитки до Македонија за поканата за НАТО

Албанија со честитки до Македонија за поканата за НАТО

Албанскиот претседател Илир Мета на Твитер упати честитки до Македонија за добиената покана за членство во НАТО. „Самитот на НАТО во Брисел ја зајакна значајната трансатлантска поврзаност преку поангажирачки одлуки за сите. Ја поздравувам добиената покана за членство на идната Република Северна Македонија, катализатор за поголема безбедност и стабилност

Официјална Тирана го честиташе добивањето покана за НАТО

Официјална Тирана го честиташе добивањето покана за НАТО

Албанскиот претседател Илир Мета и честиташе на Македонија за добиената покана за почеток на пристапните преговори за членство во НАТО. Притоа, Мета поканата ја оценува како понатамошен катализатор за безбедноста во регионот на Западен Балкан. Преку социјалната мрежа Твитер, Мета напиша дека Самитот на НАТО ја зајакнал суштинската поврзаност на Алијансата

Албанија со честитки до Македонија за поканата за НАТО

Албанија со честитки до Македонија за поканата за НАТО

Албанскиот претседател Илир Мета на Твитер упати честитки до Македонија за добиената покана за членство во НАТО. „Самитот на НАТО во Брисел ја зајакна значајната трансатлантска поврзаност преку поангажирачки одлуки за сите. Ја поздравувам добиената покана за членство на идната Република Северна Македонија, катализатор за поголема безбедност и стабилност

Честитки од Еди Рама и Илир Мета за добиената покана за членство во НАТО

Честитки од Еди Рама и Илир Мета за добиената покана за членство во НАТО

– Албанскиот претседател Илир Мета и премиерот Еди Рама и честитаа на Македонија за добиената покана за почеток на пристапните преговори за членство во НАТО. Притоа, Мета поканата ја оцени како понатамошен катализатор за безбедноста во регионот на Западен Балкан. Преку социјалната мрежа Твитер, Мета напиша дека Самитот на НАТО ја зајакнал суштинската

Официјална Тирана го честиташе добивањето покана за НАТО

Официјална Тирана го честиташе добивањето покана за НАТО

Албанскиот претседател Илир Мета и честиташе на Македонија за добиената покана за почеток на пристапните преговори за членство во НАТО.Притоа, Мета поканата ја оценува како понатамошен катализатор за безбедноста во регионот на Западен Балкан.Преку социјалната мрежа Твитер, Мета напиша дека Самитот на НАТО ја зајакнал суштинската поврзаност на Алијансата

Официјална Тирана го честиташе добивањето покана за НАТО

Официјална Тирана го честиташе добивањето покана за НАТО

Албанскиот претседател Илир Мета и честиташе на Македонија за добиената покана за почеток на пристапните преговори за членство во НАТО. Притоа, Мета поканата ја оценува како понатамошен катализатор за безбедноста во регионот на Западен Балкан. Преку социјалната мрежа Твитер, Мета напиша дека Самитот на НАТО ја зајакнал суштинската поврзаност на Алијансата