притисни ентер »

Странските туристи доаѓаат во Скопје, домашните туристи сакаат езеро

Странските туристи доаѓаат во Скопје, домашните туристи сакаат езеро

Градот Скопје е поатрактивно место за странците, додека езерските места за домашните туристи. Според податоците на статистичарите за мај, 16.000 домашни гости имало крај езерата, на над 33000 странски во Скопје. И домашните и странските гости најмногу отседнувале во хотели со четири ѕвезди. Во оваа категорија стемстувачки капацитети  престојувале речиси

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Македонците за време на мајските празници Денот на трудот, „Св.Кирил и Методиј" и Рамазан Бајрам и викендите во истиот месец помалку ги поминале како туристи во Македонија во однос на истиот месец лани. За 4,8 насто помалку ноќевања од страна на македонските граѓани во однос на истиоот месец лани се евидентирани во турситичките места како Охрид, Дојран,

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Македонците за време на мајските празници Денот на трудот, „Св.Кирил и Методиј" и Рамазан Бајрам и викендите во истиот месец помалку ги поминале како туристи во Македонија во однос на истиот месец лани. За 4,8 насто помалку ноќевања од страна на македонските граѓани во однос на истиоот месец лани се евидентирани во турситичките места како Охрид, Дојран,

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Македонците за време на мајските празници Денот на трудот, „Св.Кирил и Методиј" и Рамазан Бајрам и викендите во истиот месец помалку ги поминале како туристи во Македонија во однос на истиот месец лани. За 4,8 насто помалку ноќевања од страна на македонските граѓани во однос на истиоот месец лани се евидентирани во турситичките места како Охрид, Дојран,

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Македонците за време на мајските празници Денот на трудот, „Св.Кирил и Методиј" и Рамазан Бајрам и викендите во истиот месец помалку ги поминале како туристи во Македонија во однос на истиот месец лани. За 4,8 насто помалку ноќевања од страна на македонските граѓани во однос на истиоот месец лани се евидентирани во турситичките места како Охрид, Дојран,

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Македонците за време на мајските празници Денот на трудот, „Св.Кирил и Методиј" и Рамазан Бајрам и викендите во истиот месец помалку ги поминале како туристи во Македонија во однос на истиот месец лани. За 4,8 насто помалку ноќевања од страна на македонските граѓани во однос на истиоот месец лани се евидентирани во турситичките места како Охрид, Дојран,

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Македонците за време на мајските празници Денот на трудот, „Св.Кирил и Методиј" и Рамазан Бајрам и викендите во истиот месец помалку ги поминале како туристи во Македонија во однос на истиот месец лани. За 4,8 насто помалку ноќевања од страна на македонските граѓани во однос на истиоот месец лани се евидентирани во турситичките места како Охрид, Дојран,

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Македонците за време на мајските празници Денот на трудот, „Св.Кирил и Методиј" и Рамазан Бајрам и викендите во истиот месец помалку ги поминале како туристи во Македонија во однос на истиот месец лани. За 4,8 насто помалку ноќевања од страна на македонските граѓани во однос на истиоот месец лани се евидентирани во турситичките места како Охрид, Дојран,

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Македонците за време на мајските празници Денот на трудот, „Св.Кирил и Методиј" и Рамазан Бајрам и викендите во истиот месец помалку ги поминале како туристи во Македонија во однос на истиот месец лани. За 4,8 насто помалку ноќевања од страна на македонските граѓани во однос на истиоот месец лани се евидентирани во турситичките места како Охрид, Дојран,

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Колку туристи ја посетиле Македонија во мај?

Македонците за време на мајските празници Денот на трудот, „Св.Кирил и Методиј" и Рамазан Бајрам и викендите во истиот месец помалку ги поминале како туристи во Македонија во однос на истиот месец лани. За 4,8 насто помалку ноќевања од страна на македонските граѓани во однос на истиоот месец лани се евидентирани во турситичките места како Охрид, Дојран,