притисни ентер »

ДОБРА ВЕСТ - ЗАГАВЕНИТЕ ПАТНИЦИ на скопскиот аеродром заминаа за Хургада
ДОБРА ВЕСТ - ЗАГАВЕНИТЕ ПАТНИЦИ на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

ДОБРА ВЕСТ - ЗАГАВЕНИТЕ ПАТНИЦИ на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Домашни туристи кои уплатија арамжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада. Според инфорамциите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10 и 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс“. Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2:30, па

Заглавените туристи заминаа за Хургада

Заглавените туристи заминаа за Хургада

По повеќе од осумчасовно чекање на скопскиот аеродром, патниците кои цела ноќ ја минаа на аеродромот во Скопје чекајќи авион да одат на одмор во Хургада, полетаа до својата дестинација нешто по 10 часот.

Патниците кои беа заглавени на аеродром осум часа, конечно тргнаа на одмор

Патниците кои беа заглавени на аеродром осум часа, конечно тргнаа на одмор

Повеќе од 150 македонски туристи го чекаа авионот на „Онур ер“ на аеродром од два часто по полноќ, повеќе од осум часа. Тие во 10 часот и 40 минути конечно летнаа за Хургада. Патниците останале да чекаат на аеродромот бидејќи авион на компанијата „Онур ер“ не долетал на аеродромот во Скопје, со кој требало да стигнат до Хургада. патниците се пожалиле

Заглавените туристи на скопскиот аеродром полетаа за Хургада

Заглавените туристи на скопскиот аеродром полетаа за Хургада

Домашни туристи кои уплатија арамжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада. Според инфорамциите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10 и 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс”. Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2:30, па

Заглавените туристи на скопскиот аеродром заминаа за Египет

Заглавените туристи на скопскиот аеродром заминаа за Египет

Домашни туристи кои уплатија арамжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада . Според инфорамциите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10 и 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс". Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2:30,

ДОБРА ВЕСТ - ЗАГАВЕНИТЕ ПАТНИЦИ на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

ДОБРА ВЕСТ - ЗАГАВЕНИТЕ ПАТНИЦИ на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Домашни туристи кои уплатија арамжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада. Според инфорамциите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10 и 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс“. Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2:30, па

Туристи со часови заглавени на скопскиот аеродром, чекаат да заминат за Хургада

Туристи со часови заглавени на скопскиот аеродром, чекаат да заминат за Хургада

Стотина туристи од земјава кои уплатиле аранжман за Египет од ноќеска се уште не можат да полетаат од скопскиот аеродром. Патниците велат дека никој не ги информира што се случува. Требаше да полетаме во 2:30 часот, па најавата беше во 5:00 часот, па во 7:00 и последната е во 10 и 40, но засега нема ништо, вели еден патник. Аранжамот го уплатиле преку

Заглавените туристи на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Заглавените туристи на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Домашни туристи кои уплатија арамжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада. Според инфорамциите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10 и 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс“. Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2:30, па

Заглавените туристи на скопскиот аеродром по десет часа чекање летнаа за Хургада

Заглавените туристи на скопскиот аеродром по десет часа чекање летнаа за Хургада

Домашни туристи кои уплатија арамжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада. Според инфорамциите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10, 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс“. Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2,30, па

Измалтретираните патници полетаа за Хургада

Измалтретираните патници полетаа за Хургада

Македонските туристи кои 8 часа беа заглавени на аеродромoт во Скопје, конечно полетаа кон Хургада. Како што е објавено на аеродромот, авионот заминал во 10:44 часот. Како што претходно објави 24.мк , туристите преку неколку агенции уплатиле аранжман за Египет, но авионот за оваа дестинација не стигнал. Според патниците, агенциите ги информирале дека