притисни ентер »

Кипар објави ажурирана листа со земји за кои е дозволено патување на островот
Кипар објави ажурирана листа со земји за кои е дозволено патување на островот

Кипар објави ажурирана листа со земји за кои е дозволено патување на островот

Врз основа на епидемиолошката слика во секоја земја, Министерството за здравство на Кипар објави ажурирана листа со 36 држави,поделени во две категории, за кои е дозволен влез, јави дописничката на МИА од Атина. Врз основа на епидемиолошките податоци, репродукцискиот број Р, бројот на нови случаи, стапката на смртност на 100.000 жители, како и од рангирањето

Кипар објави листа со земји за кои е дозволено патување на островот

Кипар објави листа со земји за кои е дозволено патување на островот

ИЗВОР Скопје24 | јуни 29, 2020 Кипар ја објави листата на држави за кои ќе биде дозволен влез. Листата се правешњ врз основа на епидемиолошките податоци, бројот на нови случаи, репродукцискиот број Р, како и од рангирањето на СЗО. Вкупно 22 земји се во првата, а 14 земји во втората категорија. Во првата категорија земји со ниска опасност се Австралија,

Кипар објави листа со земји за кои е дозволено патување на островот

Кипар објави листа со земји за кои е дозволено патување на островот

Врз основа на епидемиолошката слика во секоја земја, Министерството за здравство на Кипар објави ажурирана листа со 36 држави,поделени во две категории, за кои е дозволен влез. Врз основа на епидемиолошките податоци, репродукцискиот број Р, бројот на нови случаи, стапката на смртност на 100.000 жители, како и од рангирањето од СЗО, 22 земји се во првата,

Кипар објави листа со земји за кои е дозволено патување на островот

Кипар објави листа со земји за кои е дозволено патување на островот

Врз основа на епидемиолошката слика во секоја земја, Министерството за здравство на Кипар објави ажурирана листа со 36 држави,поделени во две категории, за кои е дозволен влез. Врз основа на епидемиолошките податоци, репродукцискиот број Р, бројот на нови случаи, стапката на смртност на 100.000 жители, како и од рангирањето од СЗО, 22 земји се во првата,

Кипар објави ажурирана листа со земји за кои е дозволено патување

Кипар објави ажурирана листа со земји за кои е дозволено патување

Врз основа на епидемиолошката слика во секоја земја, Министерството за здравство на Кипар објави ажурирана листа со 36 држави,поделени во две категории, за кои е дозволен влез, јави дописничката на МИА од Атина. Врз основа на епидемиолошките податоци, репродукцискиот број Р, бројот на нови случаи, стапката на смртност на 100.000 жители, како и од рангирањето

Кипар ја ажурирана листата со земји за чии граѓани е дозволено патување на островот

Кипар ја ажурирана листата со земји за чии граѓани е дозволено патување на островот

Врз основа на епидемиолошката слика во секоја земја, Министерството за здравство на Кипар објави ажурирана листа со 36 држави,поделени во две категории, за кои е дозволен влез. Врз основа на епидемиолошките податоци, репродукцискиот број Р, бројот на нови случаи, стапката на смртност на 100.000 жители, како и од рангирањето од Светската здравствена

Кипар објави ажурирана листа со земји за кои е дозволено патување на островот

Кипар објави ажурирана листа со земји за кои е дозволено патување на островот

Врз основа на епидемиолошката слика во секоја земја, Министерството за здравство на Кипар објави ажурирана листа со 36 држави поделени во две категории за кои е дозволен влез. Врз основа на епидемиолошките податоци, репродукцискиот број Р, бројот на нови случаи, стапката на смртност на 100.000 жители, како и од рангирањето од Светската здравствена

Кипар ја ажурираше листата на земји чии државјани можат да патуваат на островот

Кипар ја ажурираше листата на земји чии државјани можат да патуваат на островот

Министерството за здравство на Кипар претходната листа ја објави пред 10 дена, а од тогаш промените се во однос на Бугарија и Србија. Врз основа на епидемиолошката слика во секоја земја, Министерството за здравство на Кипар објави ажурирана листа со 36 држави,поделени во две категории, за кои е дозволен влез, јави дописничката на МИА од Атина. Врз

Кипар објави ажурирана листа со земји за кои е дозволено патување на островот

Кипар објави ажурирана листа со земји за кои е дозволено патување на островот

Врз основа на епидемиолошката слика во секоја земја, Министерството за здравство на Кипар објави ажурирана листа со 36 држави,поделени во две категории, за кои е дозволен влез. Врз основа на епидемиолошките податоци, репродукцискиот број Р, бројот на нови случаи, стапката на смртност на 100.000 жители, како и од рангирањето од Светската здравствена