притисни ентер »

Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст
Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст

Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст

Во рамки на одбележувањето на Американскиот Национален ден на служба и сеќавање, а во чест на жртвите, преживеаните и сите оние кои помогнаа во справување со последиците од терористичките напади на 11 септември, Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна

Градоначалникот Марин даруваше крв во чест на жртвите од 11 септември

Градоначалникот Марин даруваше крв во чест на жртвите од 11 септември

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, заедно со тим од Општината се приклучија кон денешната крводарителска акција што се одржа во Американската амбасада. Оваа акција беше организирана по повод Американскиот национален ден на служба и сеќавање во чест на жртвите, преживеаните и сите што помогнаа во справувањето со последиците од нападите

Градоначалникот Марин даруваше крв во чест на жртвите од 11 септември

Градоначалникот Марин даруваше крв во чест на жртвите од 11 септември

Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин, заедно со тим од Општината се приклучија кон денешната крводарителска акција што се одржа во американската амбасада. Оваа акција беше организирана по повод американскиот национален ден на служба и сеќавање во чест на жртвите, преживеаните и сите што помогнаа во справувањето со последиците од нападите

Почит за жртвите од 11 септември: Амбасадорката Брнз даде крв

Почит за жртвите од 11 септември: Амбасадорката Брнз даде крв

Во рамки  на одбележувањето на Американскиот Национален ден на служба и сеќавање, а во чест на жртвите, преживеаните и сите оние кои помогнаа во справување со последиците од терористичките напади на 11 септември, Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна

Градоначалникот Марин даруваше крв во чест на жртвите од 11 септември

Градоначалникот Марин даруваше крв во чест на жртвите од 11 септември

Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин, заедно со тим од Општината се приклучија кон денешната крводарителска акција што се одржа во американската амбасада. Оваа акција беше организирана по повод американскиот национален ден на служба и сеќавање во чест на жртвите, преживеаните и сите што помогнаа во справувањето со последиците од нападите

Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст

Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст

Во рамки  на одбележувањето на Американскиот Национален ден на служба и сеќавање, а во чест на жртвите, преживеаните и сите оние кои помогнаа во справување со последиците од терористичките напади на 11 септември, Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна

Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст

Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст

Во рамки на одбележувањето на Американскиот Национален ден на служба и сеќавање, а во чест на жртвите, преживеаните и сите оние кои помогнаа во справување со последиците од терористичките напади на 11 септември, Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна

Градоначалникот Марин даруваше крв во чест на жртвите од 11 септември

Градоначалникот Марин даруваше крв во чест на жртвите од 11 септември

Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин, заедно со тим од Општината се приклучија кон денешната крводарителска акција што се одржа во американската амбасада. Оваа акција беше организирана по повод американскиот национален ден на служба и сеќавање во чест на жртвите, преживеаните и сите што помогнаа во справувањето со последиците од нападите

Градоначалникот Марин даруваше крв во чест на жртвите од 11-ти септември

Градоначалникот Марин даруваше крв во чест на жртвите од 11-ти септември

Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин, заедно со тим од Општината се приклучија кон денешната крводарителска акција што се одржа во американската амбасада. Оваа акција беше организирана по повод американскиот национален ден на служба и сеќавање во чест на жртвите, преживеаните и сите што помогнаа во справувањето со последиците од нападите

Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст

Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст

Во рамки  на одбележувањето на Американскиот Национален ден на служба и сеќавање, а во чест на жртвите, преживеаните и сите оние кои помогнаа во справување со последиците од терористичките напади на 11 септември, Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна