притисни ентер »

Законите за основно и средно образование за уредување на работењето во услови на вонредни околности утре на собраниска седница
Законите за основно и средно образование за уредување на работењето во услови на вонредни околности утре на собраниска седница

Законите за основно и средно образование за уредување на работењето во услови на вонредни околности утре на собраниска седница

Во услови на вонредни околности учебната година да може да започне и да заврши во различно време за што треба да одлучи Владата, предвидуваат измените и дополнувањата на законите за основно и за средно образование, по скратена постапка, што се веќе доставени во Собранието, и за чие носење претседателот на Парламентот закажа седница за утре за во 11

Законите за основно и средно образование за уредување на работењето во услови на вонредни околности утре на собраниска седница

Законите за основно и средно образование за уредување на работењето во услови на вонредни околности утре на собраниска седница

Во услови на вонредни околности учебната година да може да започне и да заврши во различно време за што треба да одлучи Владата, предвидуваат измените и дополнувањата на законите за основно и за средно образование, по скратена постапка, што се веќе доставени во Собранието, и за чие носење претседателот на Парламентот закажа седница за утре за во 11

Половина од наставниците за службени потреби користат свој лаптоп, а една третина сопствен интернет

Половина од наставниците за службени потреби користат свој лаптоп, а една третина сопствен интернет

Фондацијата за интернет и општество- Метаморфозис го објави извештајот од истражувањето „Состојбите и предизвиците за спроведување на онлајн настава во основните училишта“ . Истражувањето е спроведено во рамки на проектот „Отворени образовни ресурси“, спроведуван од Метаморфозис, а со финансиска поддршка на Фондацијата Отворено општество – Македонија

Законите за основно и средно образование за уредување на работењето во услови на вонредни околности на собраниска седница

Законите за основно и средно образование за уредување на работењето во услови на вонредни околности на собраниска седница

Во услови на вонредни околности учебната година да може да започне и да заврши во различно време за што треба да одлучи Владата, предвидуваат измените и дополнувањата на законите за основно и за средно образование, по скратена постапка, што се веќе доставени во Собранието, и за чие носење претседателот на Парламентот закажа седница за утре за во 11

Законите за основно и средно образование за уредување на работењето во услови на вонредни околности утре на собраниска седница

Законите за основно и средно образование за уредување на работењето во услови на вонредни околности утре на собраниска седница

Во услови на вонредни околности учебната година да може да започне и да заврши во различно време за што треба да одлучи Владата, предвидуваат измените и дополнувањата на законите за основно и за средно образование, по скратена постапка, што се веќе доставени во Собранието, и за чие носење претседателот на Парламентот закажа седница за утре за во 11

Наставниците за службени потреби користат сопствен лаптоп

Наставниците за службени потреби користат сопствен лаптоп

Фондацијата за интернет и општество – Метаморфозис го објави извештајот од истражувањето „Состојбите и предизвиците за спроведување на онлајн настава во основните училишта“. Истражувањето е спроведено во рамки на проектот „Отворени образовни ресурси“, спроведуван од Метаморфозис, а со финансиска поддршка на Фондацијата Отворено општество – Македонија

Законите за основно и средно образование за уредување на работењето во услови на вонредни околности утре на собраниска седница

Законите за основно и средно образование за уредување на работењето во услови на вонредни околности утре на собраниска седница

Во услови на вонредни околности учебната година да може да започне и да заврши во различно време за што треба да одлучи Владата, предвидуваат измените и дополнувањата на законите за основно и за средно образование, по скратена постапка, што се веќе доставени во Собранието, и за чие носење претседателот на Парламентот закажа седница за утре за во 11

Законите за основно и средно образование за уредување на работењето во услови на вонредни околности утре на собраниска седниц

Законите за основно и средно образование за уредување на работењето во услови на вонредни околности утре на собраниска седниц

Во услови на вонредни околности учебната година да може да започне и да заврши во различно време за што треба да одлучи Владата, предвидуваат измените и дополнувањата на законите за основно и за средно образование, по скратена постапка, што се веќе доставени во Собранието, и за чие носење претседателот на Парламентот закажа седница за утре за во 11

Метаморфозис истражување: Наставниците за службени потреби користат сопствен лаптоп

Метаморфозис истражување: Наставниците за службени потреби користат сопствен лаптоп

Фондацијата за интернет и општество – Метаморфозис го објави извештајот од истражувањето „Состојбите и предизвиците за спроведување на онлајн настава во основните училишта“. Истражувањето е спроведено во рамки на проектот „Отворени образовни ресурси“, спроведуван од Метаморфозис, а со финансиска поддршка на Фондацијата Отворено општество – Македонија