притисни ентер »

САД очекуваат порака од Иран дека сака преговори
САД очекуваат порака од Иран дека сака преговори

САД очекуваат порака од Иран дека сака преговори

САД очекуваат, но досега се уште не добија порака од Иран дека е подготвен да го прифати повикот на американскиот претседател Доналд Трамп за директни разговори, изјави денеска неименуван висок претставник на Белата куќа. – Сметаме дека тие би требало да ги намалат тензиите и да пристапат на преговори, изјави претставникот, додавајќи дека во Белата

САД чекаат сигнали од иранските власти дека сакаат преговори

САД чекаат сигнали од иранските власти дека сакаат преговори

САД очекуваат, но сѐ уште не слушнале каква било порака од иранските власти дека се подготвени да ја прифатат поканата на претседателот Доналд Трамп за директни разговори, изјави неименуван висок претставник во администрацијата на Трамп. -Сметаме дека тие треба да ги намалат тензиите и да влезат во преговори, изјавил официјалниот претставник за помала

САД чекаат сигнали од иранските власти дека сакаат преговори

САД чекаат сигнали од иранските власти дека сакаат преговори

САД очекуваат, но сѐ уште не слушнале каква било порака од иранските власти дека се подготвени да ја прифатат поканата на претседателот Доналд Трамп за директни разговори, изјави неименуван висок претставник во администрацијата на Трамп. -Сметаме дека тие треба да ги намалат тензиите и да влезат во преговори, изјавил официјалниот претставник за помала

САД очекуваат порака од Иран дека сака преговори

САД очекуваат порака од Иран дека сака преговори

АД очекуваат, но досега се уште не добија порака од Иран дека е подготвен да го прифати повикот на американскиот претседател Доналд Трамп за директни разговори, изјави денеска неименуван висок претставник на Белата куќа. – Сметаме дека тие би требало да ги намалат тензиите и да пристапат на преговори, изјави претставникот, додавајќи дека во Белата

САД чекаат сигнали од иранските власти дека сакаат преговори

САД чекаат сигнали од иранските власти дека сакаат преговори

САД очекуваат, но сѐ уште не слушнале каква било порака до иранските власти дека се подготвени да ја прифатат поканата на претседателот Доналд Трамп за директни разговори, изјави неименуван висок претставник во администрацијата на Трамп. „Сметаме дека тие треба да ги намалат тензиите и да влезат во преговори“, изјавил официјалниот претставник за помала

САД чекаат сигнали од иранските власти дека сакаат преговори

САД чекаат сигнали од иранските власти дека сакаат преговори

САД очекуваат, но сѐ уште не слушнале каква било порака до иранските власти дека се подготвени да ја прифатат поканата на претседателот Доналд Трамп за директни разговори, изјави неименуван висок претставник во администрацијата на Трамп. „Сметаме дека тие треба да ги намалат тензиите и да влезат во преговори“, изјавил официјалниот претставник за помала

САД очекуваат порака од Иран дека сака преговори

САД очекуваат порака од Иран дека сака преговори

САД очекуваат, но досега се уште не добија порака од Иран дека е подготвен да го прифати повикот на американскиот претседател Доналд Трамп за директни разговори, изјави денеска неименуван висок претставник на Белата куќа. – Сметаме дека тие би требало да ги намалат тензиите и да пристапат на преговори, изјави претставникот, додавајќи дека во Белата

САД чекаат сигнали од иранските власти дека сакаат преговори

САД чекаат сигнали од иранските власти дека сакаат преговори

САД очекуваат, но сѐ уште не слушнале каква било порака до иранските власти дека се подготвени да ја прифатат поканата на претседателот Доналд Трамп за директни разговори, изјави неименуван висок претставник во администрацијата на Трамп. „Сметаме дека тие треба да ги намалат тензиите и да влезат во преговори“, изјавил официјалниот претставник за помала

САД очекуваат порака од Иран дека сака преговори

САД очекуваат порака од Иран дека сака преговори

САД очекуваат, но досега се уште не добија порака од Иран дека е подготвен да го прифати повикот на американскиот претседател Доналд Трамп за директни разговори, изјави денеска неименуван висок претставник на Белата куќа. – Сметаме дека тие би требало да ги намалат тензиите и да пристапат на преговори – изјави претставникот, додавајќи дека во Белата

Зголемени тензии меѓу двете земји: САД очекуваат порака од Иран дека сака преговори

Зголемени тензии меѓу двете земји: САД очекуваат порака од Иран дека сака преговори

САД очекуваат, но досега се уште не добија порака од Иран дека е подготвен да го прифати повикот на американскиот претседател Доналд Трамп за директни разговори, изјави денеска неименуван висок претставник на Белата куќа. – Сметаме дека тие би требало да ги намалат тензиите и да пристапат на преговори, изјави претставникот, додавајќи дека во Белата