притисни ентер »

Бројките од мечот Пол-Мејведер се апсолутно неверојатни
Бројките од мечот Пол-Мејведер се апсолутно неверојатни

Бројките од мечот Пол-Мејведер се апсолутно неверојатни

Логан Пол и Флојд Мејведер Јуниор ќе заработат фантастично од нивниот егзибициски меч во Мајами минатиот викенд, откако „Мирор“ ги објави цифрите од пеј-пер-вју гледањата, кои се апсолутно неверојатно за меч кој не е во тешка категорија, кој не беше санкциониран од ниту една боксерска федерација и меч во кој не беше прогласен победник. Иако во мечот

Бројките од мечот Пол-Мејведер се апсолутно неверојатни

Бројките од мечот Пол-Мејведер се апсолутно неверојатни

Логан Пол и Флојд Мејведер Јуниор ќе заработат фантастично од нивниот егзибициски меч во Мајами минатиот викенд, откако „Мирор“ ги објави цифрите од пеј-пер-вју гледањата, кои се апсолутно неверојатно за меч кој не е во тешка категорија, кој не беше санкциониран од ниту една боксерска федерација и меч во кој не беше прогласен победник. Иако во мечот

Бројките од мечот Пол-Мејведер се апсолутно неверојатни

Бројките од мечот Пол-Мејведер се апсолутно неверојатни

Логан Пол и Флојд Мејведер Јуниор ќе заработат фантастично од нивниот егзибициски меч во Мајами минатиот викенд, откако „Мирор“ ги објави цифрите од пеј-пер-вју гледањата, кои се апсолутно неверојатно за меч кој не е во тешка категорија, кој не беше санкциониран од ниту една боксерска федерација и меч во кој не беше прогласен победник. Иако во мечот

Бројките од мечот Пол-Мејведер се апсолутно неверојатни

Бројките од мечот Пол-Мејведер се апсолутно неверојатни

Логан Пол и Флојд Мејведер Јуниор ќе заработат фантастично од нивниот егзибициски меч во Мајами минатиот викенд, откако „Мирор“ ги објави цифрите од пеј-пер-вју гледањата, кои се апсолутно неверојатно за меч кој не е во тешка категорија, кој не беше санкциониран од ниту една боксерска федерација и меч во кој не беше прогласен победник. Иако во мечот