притисни ентер »

Зошто не треба секој да ракува со моторна пила
Зошто не треба секој да ракува со моторна пила

Зошто не треба секој да ракува со моторна пила

Колку само среќа имаше човеков да не заврши ова со несреќен случај. Не е секој способен да работи со моторна пила, а што се обидуваше да направи, нема ни да нагаѓаме. Кога Господ ти дава втора шанса... Добро утро и пријатен викенд. pic.twitter.com/mOlgdr1lvO — Gamma.Dre (@Echoo246) August 16, 2019