притисни ентер »

Бочварски: Доколку ВМРО-ДПМНЕ парите од Скопје 2014 ги инвестираше во патишта, досега требаше да се вратат 2,5 милијарди евра во економијата на државата
Бочварски: Доколку ВМРО-ДПМНЕ парите од Скопје 2014 ги инвестираше во патишта, досега требаше да се вратат 2,5 милијарди евра во економијата на државата

Бочварски: Доколку ВМРО-ДПМНЕ парите од Скопје 2014 ги инвестираше во патишта, досега требаше да се вратат 2,5 милијарди евра во економијата на државата

„Огромна е разликата помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во концепцискиот пристап на капиталните инвестиции и развојот на инфраструктурата. Само за споредба ВМРО-ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за Скопје 2014, додека СДСМ за две години изгради и реконструираше патишта – 800 милиони евра“, вели денеска Благој Бочварски, претседател на Комисија за транспорт и врски

Бочварски: Цената на Кичево-Охрид ќе порасне за 185 милиони евра, првичниот проект е со грешки за тунелите и без клучки

Бочварски: Цената на Кичево-Охрид ќе порасне за 185 милиони евра, првичниот проект е со грешки за тунелите и без клучки

Наспроти ВМРО-ДПМНЕ, чија влада потроши 700 милиони евра за „Скопје 2014“, владата на СДСМ за две години изгради и реконструираше патишта во вредност од 800 милиони евра, изјави претседателот на Комисијата за транспорт на СДСМ Благој Бочварски, кој воедно е градоначалник на Штип. -Еден милион евра во патна инфраструктура враќа 3,5 милиони евра во економија

Бочварски: Ги исправаме грешките коишто ги затекнавме по патиштата и продолжуваме со градење

Бочварски: Ги исправаме грешките коишто ги затекнавме по патиштата и продолжуваме со градење

„Огромна е разликата помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во концепцискиот пристап на капиталните инвестиции и развојот на инфраструктурата. Само за споредба ВМРО-ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за Скопје 2014, додека СДСМ за две години изгради и реконструираше патишта – 800 милиони евра“, вели денеска Благој Бочварски, претседател на Комисија за транспорт и врски

Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, a СДСМ гради патишта

Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, a СДСМ гради патишта

СДСМ како одговорна партија преку домаќинско однесување покажува што значи парите да се враќаат кај граѓаните, покажува како се остваруваат ветувањата, покажува што значи државата да биде на прав пат, порача претседателот на Комисијата за транспорт и врски на СДСМ, Благој Бочварски. „Огромна е разликата помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во концепцискиот пристап

ВМРО-ДПМНЕ: Бочварски оди по стапките на својот шеф и лаже како Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Бочварски оди по стапките на својот шеф и лаже како Заев

Бочварски оди по стапките на својот шеф Зоран Заев, лаже како Зоран Заев, без тронка совест и лагите на Заев и СДСМ со секој изминат ден стануваат се поочигледни, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Благој Бочварски. Бочварски оди по стапките на својот шеф Зоран Заев, лаже како Зоран Заев, без тронка совест и лагите на Заев и СДСМ со

ВМРО-ДПМНЕ: Бочварски оди по стапките на својот шеф Заев, лаже без тронка совест

ВМРО-ДПМНЕ: Бочварски оди по стапките на својот шеф Заев, лаже без тронка совест

Соопштение од ВМРО-ДПМНЕ, реакција на прес конференцијата на Благој Бочварски „Бочварски оди по стапките на својот шеф Зоран Заев. Бочварски лаже како Зоран Заев, без тронка совест. Лагите на Заев и СДСМ со секој изминат ден стануваат се поочигледни. Бочварски пред неколку дена призна дека Заев и СДСМ лажеле дека е промашена трасата на автопатот Кичево

Бочварски: ВМРО-ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, a СДСМ гради патишта

Бочварски: ВМРО-ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, a СДСМ гради патишта

СДСМ како одговорна партија преку домаќинско однесување покажува што значи парите да се враќаат кај граѓаните, покажува како се остваруваат ветувањата, покажува што значи државата да биде на прав пат, порача претседателот на Комисијата за транспорт и врски на СДСМ, Благој Бочварски. СДСМ како одговорна партија преку домаќинско однесување покажува што

Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици

Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици

„Огромна е разликата помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во концепцискиот пристап на капиталните инвестиции и развојот на инфраструктурата. Само за споредба ВМРО-ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за Скопје 2014, додека СДСМ за две години изгради и реконструираше патишта – 800 милиони евра“, вели денеска Благој Бочварски, претседател на Комисија за транспорт и врски

ВМРО-ДПМНЕ: Изградбата на автопатот Кичево – Охрид тапка во место

ВМРО-ДПМНЕ: Изградбата на автопатот Кичево – Охрид тапка во место

Лагите на Заев и СДСМ со секој изминат ден стануваат се поочигледни. Бочварски пред неколку дена призна дека Заев и СДСМ лажеле дека е промашена трасата на автопатот Кичево – Охрид. Зоран Заев преку ширење на лажни вести три години ја манипулираше јавноста дека наводно била промашена трасата на автопатот Кичево – Охрид. Три години владата на СДСМ ја

Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, a СДСМ гради патишта

Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, a СДСМ гради патишта

СДСМ како одговорна партија преку домаќинско однесување покажува што значи парите да се враќаат кај граѓаните, покажува како се остваруваат ветувањата, покажува што значи државата да биде на прав пат, порача претседателот на Комисијата за транспорт и врски на СДСМ, Благој Бочварски. „Огромна е разликата помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во концепцискиот пристап