притисни ентер »

Се заокружува процесот на реорганизација и модернизирање на прилепскиот Тутунски Комбинат – со отпремнина повеќе вработени доброволно ќе ја напуштат фирмата

Се заокружува процесот на реорганизација и модернизирање на прилепскиот Тутунски Комбинат – со отпремнина повеќе вработени доброволно ќе ја напуштат фирмата

ТКП влегува во последната фаза на реорганизација за да се постигне поголема ефикасност на Комбинатот. Започнува последниот круг на процесот на реорганизација започнат во 2016 година каде работниците доброволно аплицираат за отпремнина што доаѓа со доброволното заминување од компанијата. Овој процес е последниот чекор напред за подобра ефикасност на

Модернизирање и реорганизација на Тутунскиот комбинат Прилеп за поголема ефикасност

Модернизирање и реорганизација на Тутунскиот комбинат Прилеп за поголема ефикасност

ТКП влегува во последната фаза на реорганизација за да се постигне поголема ефикасност на Комбинатот. Започнува последниот круг на процесот на реорганизација започнат во 2016 година каде работниците доброволно аплицираат за отпремнина што доаѓа со доброволното заминување од компанијата. Овој процес е последниот чекор напред за подобра ефикасност на

Модернизирање и реорганизација на ТКП за поголема ефикасност

Модернизирање и реорганизација на ТКП за поголема ефикасност

„Тутунски комбинат – Прилеп“ влегува во последната фаза на реорганизација за да се постигне поголема ефикасност и модернизација на компанијата. Последниот круг од процесот на реорганизација, почнат во 2016 година, предвидува работниците доброволно да се јават за испратнината што доаѓа со доброволното заминување од компанијата. „Изминатиот период направивме

Прилепскиот тутунски комбинат им нуди на 250 работници да заминат со отпремнина

Прилепскиот тутунски комбинат им нуди на 250 работници да заминат со отпремнина

Тутунскиот комбинат Прилеп бара втора тура работници кои доброволно ќе си заминат од компанијата. Цел на постапката е постигнување на поголема ефикасност, и ова е последна фаза на реорганизацијата што почна во 2016 година, соопшти компанијата. Доброволното заминување ќе се спроведе во координација со синдикатот, кој што дал позитивно мислење. Во 2015

„Тутунски комбинат – Прилеп“ се модернизира, нуди испратнини за доброволно заминување од работа

„Тутунски комбинат – Прилеп“ се модернизира, нуди испратнини за доброволно заминување од работа

„Тутунски комбинат – Прилеп“ влегува во последната фаза на реорганизација за да се постигне поголема ефикасност и модернизација на компанијата. Последниот круг од процесот на реорганизација, почнат во 2016 година, предвидува работниците доброволно да се јават за испратнината што доаѓа со доброволното заминување од компанијата. „Изминатиот период направивме

Тутунски комбинат Прилеп се модернизира, нуди отпремнини за доброволно заминување од работа

Тутунски комбинат Прилеп се модернизира, нуди отпремнини за доброволно заминување од работа

Тутунскиот комбинат Прилеп влегува во последната фаза на реорганизација за да се постигне поголема ефикасност и модернизација на компанијата. Последниот круг од процесот на реорганизација, почнат во 2016 година, предвидува работниците доброволно да аплицираат за отпремнина што доаѓа со доброволното заминување од компанијата. „Изминатиот период направивме

Модернизирање и реорганизација на ТКП за поголема ефикасност

Модернизирање и реорганизација на ТКП за поголема ефикасност

ТКП влегува во последната фаза на реорганизација за да се постигне поголема ефикасност на Комбинатот. Започнува последниот круг на процесот на реорганизација започнат во 2016 година каде работниците доброволно аплицираат за отпремнина што доаѓа со доброволното заминување од компанијата. Овој процес е последниот чекор напред за подобра ефикасност на

Прилепскиот тутунски комбинат отпушта со отпремнина 250 работници

Прилепскиот тутунски комбинат отпушта со отпремнина 250 работници

Тутунскиот комбинат Прилеп бара втора тура работници кои доброволно ќе си заминат од компанијата. Цел на постапката е постигнување на поголема ефикасност, и ова е последна фаза на реорганизацијата што почна во 2016 година, соопшти компанијата. Доброволното заминување ќе се спроведе во координација со синдикатот, кој што дал позитивно мислење. Во 2015

Модернизирање и реорганизација на Тутунски комбинат – Прилеп за поголема ефикасност

Модернизирање и реорганизација на Тутунски комбинат – Прилеп за поголема ефикасност

ТКП влегува во последната фаза на реорганизација за да се постигне поголема ефикасност на Комбинатот. Започнува последниот круг на процесот на реорганизација започнат во 2016 година каде работниците доброволно аплицираат за отпремнина што доаѓа со доброволното заминување од компанијата. Овој процес е последниот чекор напред за подобра ефикасност на

Модернизирање и реорганизација на ТКП за поголема ефикасност

Модернизирање и реорганизација на ТКП за поголема ефикасност

ТКП влегува во последната фаза на реорганизација за да се постигне поголема ефикасност на Комбинатот. Започнува последниот круг на процесот на реорганизација започнат во 2016 година каде работниците доброволно аплицираат за отпремнина што доаѓа со доброволното заминување од компанијата. Овој процес е последниот чекор напред за подобра ефикасност на