притисни ентер »

МИА Најави – МКД (ДПЛ)
МИА Најави – МКД (ДПЛ)

МИА Најави – МКД (ДПЛ)

15 февруари 2020 15 февруари 2020 Скопје – Собранието на Република Северна Македонија ќе ја одржи 135.седница. (13:00) Скопје – Седница на собраниската Комисија за надворешна политика. (Сала 4/14:00) Куманово – Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски ќе присуствува на одбележувањето на 49 години од постоењето на пчеларското

МИА Најави – МКД

МИА Најави – МКД

15 февруари 2020 15 февруари 2020 Скопје – Седница на собраниската Комисија за надворешна политика. (Сала 4/14:00) Куманово – Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски ќе присуствува на одбележувањето на 49 години од постоењето на пчеларското друштво „Пчела“ . (Простории на поранешен комитет на Куманово/10:30) Скопје –

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

13 февруари 2020 13 февруари 2020 Скопје – Арбер Исаку, член на Советот на Јавни обвинители, ќе даде свечена изјава пред претседателот на Собранието, Талат Џафери . (Собрание на РСМ, Охридска сала/10:00) Скопје – Собраниската Комисија за финансирање и буџет ќе одржи две седници 75 и 77. (Сала 4/11:00/12:00) Скопје – Седница на собраниската Законодавно-правна

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

13 февруари 2020 13 февруари 2020 Скопје – Арбер Исаку, член на Советот на Јавни обвинители, ќе даде свечена изјава пред претседателот на Собранието, Талат Џафери . (Собрание на РСМ, Охридска сала/10:00) Скопје – Собраниската Комисија за финансирање и буџет ќе одржи две седници 75 и 77. (Сала 4/11:00/12:00) Скопје – Седница на собраниската Законодавно-правна