притисни ентер »

Фотограф на дивиот свет најде уникатен начин да ги покаже личностите на животните и тоа изгледа волшебно
Фотограф на дивиот свет најде уникатен начин да ги покаже личностите на животните и тоа изгледа волшебно

Фотограф на дивиот свет најде уникатен начин да ги покаже личностите на животните и тоа изгледа волшебно

Биологот за животни и зоологот Могенс Трол патува низ целиот свет проучувајќи ја фауната на сите 7 континенти. Тој објавил неколку книги за цицачичите од дивиот свет кои придонеле многу за запознавање со неистражените делови на светот. Освен неговата главна окупација, Могенс фотографирал диви животни на сите патувања во изминативе 22 години. Неговата