притисни ентер »

СМЕНЕТО Е САМО ПАКУВАЊЕТО: Северна на Заев на дното по сите параметри
СМЕНЕТО Е САМО ПАКУВАЊЕТО: Северна на Заев на дното по сите параметри

СМЕНЕТО Е САМО ПАКУВАЊЕТО: Северна на Заев на дното по сите параметри

Низок животен стандард, високи цени, задолжување на државата, длабоко распространета корупција, заробена правна држава. Македонија по речиси сите параметри е земја која е позиционирана на самото дно. Стандардот и натаму останува најголем проблем за граѓаните, кои се жалат дека едвај врзуваат крај со крај. Минималната плата порасна но не е ниту половина