притисни ентер »

Реконструирана улицата „Востаничка“ во Кисела Вода
Реконструирана улицата „Востаничка“ во Кисела Вода

Реконструирана улицата „Востаничка“ во Кисела Вода

Заврши реконструкцијата на улицата „Востаничка“ во општина Кисела Вода на потегот од улицата „Црниче“ до улицата „Свети Наум Охридски“. На делницата долга 1.100 метри се обновени коловозот и рабниците, а се реконструирани и тротоарите со замена на бекатон-плочките, онаму каде што беше неопходно. – На барање на граѓаните, на тротоарите на раскрсниците

Реконструирана улицата „Востаничка“ во Кисела Вода

Реконструирана улицата „Востаничка“ во Кисела Вода

Екипите на Град Скопје ја завршија реконструкцијата на улицата Востаничка во општината Кисела Вода. Оваа значајна сообраќајница се реконструираше на потегот од улицата Црниче до улицата Свети Наум Охридски. На делницата долга 1.100 метри се обновени коловозот и рабниците, а се реконструирани и тротоарите со замена на бекатон-плочките, онаму каде што

Реконструирана улицата „Востаничка“ во Општина Кисела Вода

Реконструирана улицата „Востаничка“ во Општина Кисела Вода

Екипите на Град Скопје ја завршија реконструкцијата на ул. „Востаничка“ во Општина Кисела Вода. Оваа сообраќајница се реконструираше на потегот од ул. „Црниче“ до ул. „Свети Наум Охридски“. На делницата долга 1.100 метри се обновени коловозот и рабниците, а се реконструирани и тротоарите со замена на бекатон-плочките, онаму каде што било неопходно

Реконструирана улицата Востаничка во Кисела Вода

Реконструирана улицата Востаничка во Кисела Вода

Заврши реконструкцијата на улицата Востаничка во општината Кисела Вода. Оваа сообраќајница се реконструираше на потегот од улицата Црниче до улицата Свети Наум Охридски. На делницата долга 1.100 метри се обновени коловозот и рабниците, а се реконструирани и тротоарите со замена на бекатон-плочките, онаму каде што беше неопходно. -На барање на граѓаните,

Реконструирана улицата „Востаничка“ во Кисела Вода

Реконструирана улицата „Востаничка“ во Кисела Вода

Заврши реконструкцијата на улицата „Востаничка“ во општината Кисела Вода. Оваа значајна сообраќајница се реконструираше на потегот од улицата „Црниче“ до улицата „Свети Наум Охридски“. На делницата долга 1.100 метри се обновени коловозот и рабниците, а се реконструирани и тротоарите со замена на бекатон-плочките, онаму каде што беше неопходно. – На

Заврши реконструкцијата на улицата Востаничка

Заврши реконструкцијата на улицата Востаничка

Екипите на Град Скопје ја завршија реконструкцијата на улицата Востаничка во општината Кисела Вода. Оваа значајна сообраќајница се реконструираше на потегот од улицата Црниче до улицата Свети Наум Охридски. На делницата долга 1.100 метри се обновени коловозот и рабниците, а се реконструирани и тротоарите со замена на бекатон-плочките, онаму каде што

Реконструирана улицата Востаничка во општината Кисела Вода

Реконструирана улицата Востаничка во општината Кисела Вода

Екипите на Град Скопје ја завршија реконструкцијата на улицата Востаничка во општината Кисела Вода. Оваа значајна сообраќајница се реконструираше на потегот од улицата Црниче до улицата Свети Наум Охридски. На делницата долга 1.100 метри се обновени коловозот и рабниците, а се реконструирани и тротоарите со замена на бекатон-плочките, онаму каде што

Реконструирана улицата „Востаничка“ во Општина Кисела Вода

Реконструирана улицата „Востаничка“ во Општина Кисела Вода

Екипите на Град Скопје ја завршија реконструкцијата на улицата „Востаничка“ во општината Кисела Вода. Оваа сообраќајница се реконструираше на потегот од улицата „Црниче“ до улицата „Свети Наум Охридски“. На делницата долга 1.100 метри се обновени коловозот и рабниците, а се реконструирани и тротоарите со замена на бекатон-плочките, онаму каде што било

Реконструирана улицата „Востаничка“ во Општина Кисела Вода

Реконструирана улицата „Востаничка“ во Општина Кисела Вода

– Екипите на Град Скопје ја завршија реконструкцијата на ул. „Востаничка“ во Општина Кисела Вода. Оваа сообраќајница се реконструираше на потегот од ул. „Црниче“ до ул. „Свети Наум Охридски“. На делницата долга 1.100 метри се обновени коловозот и рабниците, а се реконструирани и тротоарите со замена на бекатон-плочките, онаму каде што било неопходно