притисни ентер »

Кажете му #GrazieVale на Роси во видео
Кажете му #GrazieVale на Роси во видео

Кажете му #GrazieVale на Роси во видео

MotoGP на Instagram ги повика фановите да ги испратат своите видео снимки како го поздравуваат докотор. MotoGP на Instagram ги повика фановите да ги испратат своите видео снимки како го поздравуваат докотор. Пред нешто повеќе од два месеци Валентино Роси го најави своето повлекување од MotoGP. Се очекуваше вакво нешто веќе некое време, ама сепак ете