притисни ентер »

Компанија нуди 130.000 долари за оној кој на робот „би му го подарил” своето лице
Компанија нуди 130.000 долари за оној кој на робот „би му го подарил” своето лице

Компанија нуди 130.000 долари за оној кој на робот „би му го подарил” своето лице

Британската компанија за помош при иновации со седиште во Лондон – Геомик објави соработка со фирма за производство на роботи во рамки на проектот во којшто се бараат кандидати – мажи и жени, кои „би го подариле“ своето лице на роботите. Победникот ќе добие 130.000 долари. Според извори во Геомик, на овој проект се работи веќе пет години, а добиле

Компанија нуди 130.000 долари за оној кој на робот „би му дал” лице

Компанија нуди 130.000 долари за оној кој на робот „би му дал” лице

Британската компанија за помош при иновации со седиште во Лондон – Геомик објави соработка со фирма за производство на роботи во рамки на проектот во којшто се бараат кандидати – мажи и жени, кои „би го подариле“ своето лице на роботите. Победникот ќе добие 130.000 долари. Според извори во Геомик, на овој проект се работи веќе пет години, а добиле

Компанија нуди 130.000 долари за оној кој ќе му даде лице на робот

Компанија нуди 130.000 долари за оној кој ќе му даде лице на робот

Британската компанија за помош при иновации со седиште во Лондон – Геомик објави соработка со фирма за производство на роботи во рамки на проектот во којшто се бараат кандидати – мажи и жени, кои „би го подариле“ своето лице на роботите. Победникот ќе добие 130.000 долари. Според извори во Геомик, на овој проект се работи веќе пет години, а добиле

Компанија нуди 130.000 долари за оној кој ќе му даде лице на робот

Компанија нуди 130.000 долари за оној кој ќе му даде лице на робот

Британската компанија за помош при иновации со седиште во Лондон – Геомик објави соработка со фирма за производство на роботи во рамки на проектот во којшто се бараат кандидати – мажи и жени, кои „би го подариле“ своето лице на роботите. Победникот ќе добие 130.000 долари. Според извори во Геомик, на овој проект се работи веќе пет години, а добиле

Дали би го позајмиле својот лик на робот за 130.000 долари?

Дали би го позајмиле својот лик на робот за 130.000 долари?

Британската компанија Geomiq откри дека можно е да соработува со засега непозната компанија која прави роботи, на проект во кој бараат мажи и жени кои би ги позајмиле своите ликови на роботи за солидна сума. Како би се чувствувале ако меѓу лицата на улица го забележите своето? Или ликот на некој кој го знаете, ама не е тој? Ова може да биде реалност

„Подарете“ лице на робот и заработете 130 илјади долари

„Подарете“ лице на робот и заработете 130 илјади долари

Британската компанија за помош при иновации со седиште во Лондон – „Геомик“ објави соработка со фирма за производство на роботи во рамки на проектот со кој се бараат кандидати и кандидатки кои би им го „подариле“ своето лице на роботите. Победникот ќе добие 130 илјади долари. Според извори во „Геомик’, на овој проект се работи веќе пет години, а добиле

Компанија нуди 130.000 долари на оние кои своето лице ќе го “поклонат” на робот

Компанија нуди 130.000 долари на оние кои своето лице ќе го “поклонат” на робот

Британската компанија „Geomiq“ ја објави веста за можна соработка со компанија за производство на роботи како дел од проект со кој се бараат мажи и жени кои своето лице ќе го “поклонат’ на роботите, за што би добиле 130.000 долари. Дизајнерите на двете компании велат дека нудат 130.000.000 американски долари за правата за користење на лицето. Секој

Британска компанија нуди 130.000 долари за „дарител на лице“ на робот

Британска компанија нуди 130.000 долари за „дарител на лице“ на робот

Британската компанија за помош при иновации со седиште во Лондон – Геомик објави соработка со фирма за производство на роботи во рамки на проектот во којшто се бараат кандидати – мажи и жени, кои „би го подариле“ своето лице на роботите. Победникот ќе добие 130.000 долари. Според извори во Геомик, на овој проект се работи веќе пет години, а добиле

Компанија нуди 130.000 долари за оној кој на робот „би му дал” лице

Компанија нуди 130.000 долари за оној кој на робот „би му дал” лице

Британската компанија за помош при иновации со седиште во Лондон – Геомик објави соработка со фирма за производство на роботи во рамки на проектот во којшто се бараат кандидати – мажи и жени, кои „би го подариле” своето лице на роботите. Победникот ќе добие 130.000 долари. Според извори во Геомик, на овој проект се работи веќе пет години, а добиле