притисни ентер »

Љубовно писмо – посвета на градот кој го обожаваат сите! Burberry Her Blossom
Љубовно писмо – посвета на градот кој го обожаваат сите! Burberry Her Blossom

Љубовно писмо – посвета на градот кој го обожаваат сите! Burberry Her Blossom

Дали сте подготвени за лето исполнето со авантури, нови доживувања, мирис кој заведува и не остава никого рамнодушен? Burberry Her Blossom – создаден да го да го опфати духот на метрополата Лондон! Burberry Her Blossom парфем создаден да го да го опфати младиот дух на креативната и еклектична метропола Лондон, духот што е жив, авантуристички и храбар

Burberry Her Blossom, љубовно писмо, посвета на градот кој го обожаваат сите

Burberry Her Blossom, љубовно писмо, посвета на градот кој го обожаваат сите

Дали сте подготвени за лето исполнето со авантури, нови доживувања, мирис кој заведува и не остава никого рамнодушен? Burberry Her Blossom парфем создаден да го да го опфати младиот дух на креативната и еклектична метропола Лондон, духот што е жив, авантуристички и храбар. Цветно-овошната композиција со гурмански подтонови е потпишана од страна на