притисни ентер »

Чулев глуми апсење на Заев
Чулев глуми апсење на Заев

Чулев глуми апсење на Заев

Откако ВМРО пак упадна во МВРО, времениот министер Чулев гради имиџ божем е во интензивна потрага по обвинител патриот кој ќе потпише налог за апсење на премиерот во оставка Заев. Плаши мечка со дајре. Пишува Ерол Ризаов за Дојче веле . Долгото владеење  од цели 11 години без контрола и отчет во врвот на ВМРО ДПМНЕ предизвика  царски синдром.  Со оваа

Чулев глуми апсење на Заев

Чулев глуми апсење на Заев

Откако ВМРО пак упадна во МВРО, времениот министер Чулев гради имиџ божем е во интензивна потрага по обвинител патриот кој ќе потпише налог за апсење на премиерот во оставка Заев. Плаши мечка со дајре. Долгото владеење од цели 11 години без контрола и отчет во врвот на ВМРО ДПМНЕ предизвика царски синдром. Со оваа неизлечива болест, да се биде две

Чулев глуми апсење на Заев

Чулев глуми апсење на Заев

Откако ВМРО пак упадна во МВРО, времениот министер Чулев гради имиџ божем е во интензивна потрага по обвинител патриот кој ќе потпише налог за апсење на премиерот во оставка Заев. Плаши мечка со дајре. Пишува Ерол Ризаов Долгото владеење  од цели 11 години без контрола и отчет во врвот на ВМРО ДПМНЕ предизвика  царски синдром.  Со оваа неизлечива болест,

Чулев глуми апсење на Заев

Чулев глуми апсење на Заев

Откако ВМРО пак упадна во МВРО, времениот министер Чулев гради имиџ божем е во интензивна потрага по обвинител патриот кој ќе потпише налог за апсење на премиерот во оставка Заев. Плаши мечка со дајре Долгото владеење од цели 11 години без контрола и отчет во врвот на ВМРО ДПМНЕ предизвика царски синдром. Со оваа неизлечива болест, да се биде две ипол