притисни ентер »

Путин не пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Путин не пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Американскиот претседател Доналд Трамп изјавил дека неговиот руски колега Владимир Путин е одличен ривал. "Тој не е пријател, но не е ни непријател, тој ја претставува Русија а јас Америка", истакнал Трамп. Како што истакнал со нетрпение е во исчекување за средбата со Путин, кој е планиран на 16 јули во Хелсинки. "Мислам дека одиме на таа средба без

Путин не e пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Путин не e пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Американскиот претседател Доналд Трамп изјавил дека неговиот руски колега Владимир Путин е одличен ривал. "Тој не е пријател, но не е ни непријател, тој ја претставува Русија а јас Америка", истакнал Трамп. Како што истакнал со нетрпение е во исчекување за средбата со Путин, кој е планиран на 16 јули во Хелсинки. "Мислам дека одиме на таа средба без

Путин не пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Путин не пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Американскиот претседател Доналд Трамп изјавил дека неговиот руски колега Владимир Путин е одличен ривал. "Тој не е пријател, но не е ни непријател, тој ја претставува Русија а јас Америка", истакнал Трамп. Како што истакнал со нетрпение е во исчекување за средбата со Путин, кој е планиран на 16 јули во Хелсинки. "Мислам дека одиме на таа средба без

Путин не e пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Путин не e пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Американскиот претседател Доналд Трамп изјавил дека неговиот руски колега Владимир Путин е одличен ривал. "Тој не е пријател, но не е ни непријател, тој ја претставува Русија а јас Америка", истакнал Трамп. Како што истакнал со нетрпение е во исчекување за средбата со Путин, кој е планиран на 16 јули во Хелсинки. "Мислам дека одиме на таа средба без

Путин не пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Путин не пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Американскиот претседател Доналд Трамп изјавил дека неговиот руски колега Владимир Путин е одличен ривал. "Тој не е пријател, но не е ни непријател, тој ја претставува Русија а јас Америка", истакнал Трамп. Како што истакнал со нетрпение е во исчекување за средбата со Путин, кој е планиран на 16 јули во Хелсинки. "Мислам дека одиме на таа средба без

Путин не пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Путин не пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Американскиот претседател Доналд Трамп изјавил дека неговиот руски колега Владимир Путин е одличен ривал. "Тој не е пријател, но не е ни непријател, тој ја претставува Русија а јас Америка", истакнал Трамп. Како што истакнал со нетрпение е во исчекување за средбата со Путин, кој е планиран на 16 јули во Хелсинки. "Мислам дека одиме на таа средба без

Путин не e пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Путин не e пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Американскиот претседател Доналд Трамп изјавил дека неговиот руски колега Владимир Путин е одличен ривал. "Тој не е пријател, но не е ни непријател, тој ја претставува Русија а јас Америка", истакнал Трамп. Како што истакнал со нетрпение е во исчекување за средбата со Путин, кој е планиран на 16 јули во Хелсинки. "Мислам дека одиме на таа средба без

Путин не e пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Путин не e пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Американскиот претседател Доналд Трамп изјавил дека неговиот руски колега Владимир Путин е одличен ривал. "Тој не е пријател, но не е ни непријател, тој ја претставува Русија а јас Америка", истакнал Трамп. Како што истакнал со нетрпение е во исчекување за средбата со Путин, кој е планиран на 16 јули во Хелсинки. "Мислам дека одиме на таа средба без

Путин не пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Путин не пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Американскиот претседател Доналд Трамп изјавил дека неговиот руски колега Владимир Путин е одличен ривал. "Тој не е пријател, но не е ни непријател, тој ја претставува Русија а јас Америка", истакнал Трамп. Како што истакнал со нетрпение е во исчекување за средбата со Путин, кој е планиран на 16 јули во Хелсинки. "Мислам дека одиме на таа средба без

Путин не e пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Путин не e пријател, а не е ни непријател – тој е само одличен ривал!

Американскиот претседател Доналд Трамп изјавил дека неговиот руски колега Владимир Путин е одличен ривал. "Тој не е пријател, но не е ни непријател, тој ја претставува Русија а јас Америка", истакнал Трамп. Како што истакнал со нетрпение е во исчекување за средбата со Путин, кој е планиран на 16 јули во Хелсинки. "Мислам дека одиме на таа средба без