притисни ентер »

ЖРСМ Транспорт АД-Скопје: Штрајкот на машиновозачите незаконски, просечната плата за декември 47.665,00 денари
ЖРСМ Транспорт АД-Скопје: Штрајкот на машиновозачите незаконски, просечната плата за декември 47.665,00 денари

ЖРСМ Транспорт АД-Скопје: Штрајкот на машиновозачите незаконски, просечната плата за декември 47.665,00 денари

ЖРСМ Транспорт АД-Скопје ја известува јавноста дека на ден 04.02.2019 година поради незаконскиот штрајк од страна на Машиновозачите предводени од Претседателот на Синдикалната организација НСМПМ – Машиновозачот Душко Чакаровски, на кои за месец Декември 2019 година има исплатено просечна плата со додатоци во износ од 47.665,00 денари, не сообраќаа

ЖРСМ Транспорт АД-Скопје: Штрајкот на машиновозачите незаконски, просечната плата за декември 47.665,00 денари

ЖРСМ Транспорт АД-Скопје: Штрајкот на машиновозачите незаконски, просечната плата за декември 47.665,00 денари

ЖРСМ Транспорт АД-Скопје ја известува јавноста дека на ден 04.02.2019 година поради незаконскиот штрајк од страна на Машиновозачите предводени од Претседателот на Синдикалната организација НСМПМ – Машиновозачот Душко Чакаровски , на кои за месец Декември 2019 година има исплатено просечна плата со додатоци во износ од 47.665,00 денари , не сообраќаа

ЖРМ Транспорт АД-Скопје: Штрајкот на машиновозачите незаконски, просечната плата за декември 47.665,00 денари

ЖРМ Транспорт АД-Скопје: Штрајкот на машиновозачите незаконски, просечната плата за декември 47.665,00 денари

ЖРМ Транспорт АД-Скопје ја известува јавноста дека на ден 04.02.2019 година поради незаконскиот штрајк од страна на Машиновозачите предводени од Претседателот на Синдикалната организација НСМПМ – Машиновозачот Душко Чакаровски, на кои за месец Декември 2019 година има исплатено просечна плата со додатоци во износ од 47.665,00 денари, не сообраќаа следните

ЖРСМ Транспорт АД-Скопје: Штрајкот на машиновозачите незаконски, просечната плата за декември 47.665,00 денари

ЖРСМ Транспорт АД-Скопје: Штрајкот на машиновозачите незаконски, просечната плата за декември 47.665,00 денари

5 февруари 2020 ЖРСМ Транспорт АД-Скопје ја известува јавноста дека на ден 04.02.2019 година поради незаконскиот штрајк од страна на Машиновозачите предводени од Претседателот на Синдикалната организација НСМПМ – Машиновозачот Душко Чакаровски , на кои за месец Декември 2019 година има исплатено просечна плата со додатоци во износ од 47.665,00 денари

ЖРСМ Транспорт АД-Скопје: Штрајкот на машиновозачите незаконски, просечната плата за декември 47.665,00 денари

ЖРСМ Транспорт АД-Скопје: Штрајкот на машиновозачите незаконски, просечната плата за декември 47.665,00 денари

ЖРСМ Транспорт АД-Скопје ја известува јавноста дека на ден 04.02.2019 година поради незаконскиот штрајк од страна на Машиновозачите предводени од Претседателот на Синдикалната организација НСМПМ – Машиновозачот Душко Чакаровски, на кои за месец Декември 2019 година има исплатено просечна плата со додатоци во износ од 47.665,00 денари, не сообраќаа