притисни ентер »

Изложба на македонски музички плакати во Галерија МКЦ
Изложба на македонски музички плакати во Галерија МКЦ

Изложба на македонски музички плакати во Галерија МКЦ

Во рамки на четвртото издание на „Скопски Градски Фестивал“ Баги Комуникации организира изложба на македонски музички плакати која денеска со почеток во 20 часот ќе биде отворена во Галерија МКЦ, а граѓаните ќе можат да ја погледнат до 5 јуни. Како што информираат организаторите, на изложбата ќе бидат претставени 40 плакати на македонски музичари и

Изложба на македонски музички плакати вечерва во Галерија МКЦ

Изложба на македонски музички плакати вечерва во Галерија МКЦ

Во рамки на четвртото издание на „Скопски Градски Фестивал“ Баги Комуникации организира изложба на македонски музички плакати која денеска со почеток во 20 часот ќе биде отворена во Галерија МКЦ, а граѓаните ќе можат да ја погледнат до 5 јуни. Како што информираат организаторите, на изложбата ќе бидат претставени 40 плакати на македонски музичари и

Изложба на македонски музички плакати во Галерија МКЦ

Изложба на македонски музички плакати во Галерија МКЦ

Изложба на македонски музички плакати во Галерија МКЦ Во рамки на четвртото издание на „Скопски Градски Фестивал“ Баги Комуникации организира изложба на македонски музички плакати која денеска со почеток во 20 часот ќе биде отворена во Галерија МКЦ, а граѓаните ќе можат да ја погледнат до 5 јуни. Како што информираат организаторите, на изложбата ќе

Изложба на македонски музички плакати во Галерија МКЦ

Изложба на македонски музички плакати во Галерија МКЦ

Во рамки на четвртото издание на „Скопски Градски Фестивал“ Баги Комуникации организира изложба на македонски музички плакати која денеска со почеток во 20 часот ќе биде отворена во Галерија МКЦ, а граѓаните ќе можат да ја погледнат до 5 јуни. Како што информираат организаторите, на изложбата ќе бидат претставени 40 плакати на македонски музичари и

На четвртото издание на „Скопски Градски Фестивал“,  Баги Комуникации организира изложба на македонски музички плакати

На четвртото издание на „Скопски Градски Фестивал“, Баги Комуникации организира изложба на македонски музички плакати

Во рамки на четвртото издание на „Скопски Градски Фестивал„ Баги Комуникации организира изложба на македонски музички плакати. Изложбата ќе биде отворена на 26 мај, во Галерија МКЦ, со почеток во 20 часот и граѓаните ќе можат да ја погледнат до 5 јуни. „На изложбата ќе бидат претставени 40 плакати на македонски музичари и групи од изминатите три децении

Изложба на македонски музички плакати во МКЦ

Изложба на македонски музички плакати во МКЦ

Вечерва во 20 часот во Галеријата на Младинскиот културен центар (МКЦ) ќе се отвори изложба на македонски музички плакати. Излoжбата е дел од четвртото издание на Скопски Градски фестивал, во организација на „Баги комуникации“. „На изложбата ќе бидат претставени 40 плакати на македонски музичари и групи од изминатите три децении и истата е своевиден

Изложба на македонски музички плакати ќе биде отворена во МКЦ

Изложба на македонски музички плакати ќе биде отворена во МКЦ

Изложба на македонски музички плакати ќе биде отворена во МКЦ Т.Д. Пред 21 секунда Постер за изложбата на плакати во МКЦ Во рамки на четвртото издание на „Скопски градски фестивал“ во организација на „Баги Комуникации“ на 26 мај, во 20 часот, во Галерија МКЦ ќе биде отворена изложба на македонски музички плакати. Изложбата ќе биде поставена до 5 јуни

Изложба на македонски музички плакати во Галерија МКЦ

Изложба на македонски музички плакати во Галерија МКЦ

Во рамки на четвртото издание на „Скопски Градски Фестивал„ Баги Комуникации организира изложба на македонски музички плакати. Изложбата ќе биде отворена на 26 мај, во Галерија МКЦ, со почеток во 20 часот и граѓаните ќе можат да ја погледнат до 5 јуни. „На изложбата ќе бидат претставени 40 плакати на македонски музичари и групи од изминатите три децении