притисни ентер »

Без струја дел од Центар и Гази Баба

Без струја дел од Центар и Гази Баба

Од ЕВН Македонија АД информираат дека во денеска (17.03.2023) без електрична енергија ќе останат: – Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од ул.Владимир Полежиновски (општина Центар) – Во периодот од 09.00 до 14.00 часот, Ул.13ти Август Охридски Договор од бр. 10 до бр. 28 (општина Гази Баба)

Еве кои скопски општини денес ќе бидат без струја

Еве кои скопски општини денес ќе бидат без струја

Oд 09.00 до 12.00 часот без струја ќе останат дел од жителите на ул. „Владимир Полежиновски“ во Општина Центар. Од 09.00 до 14.00 часот без струја ќе останат жителите на ул. „13ти Август Охридски Договор“ од бр. 10 до бр. 28 во Општина Гази Баба.

Делови од Центар и Гази Баба денеска без струја

Делови од Центар и Гази Баба денеска без струја

Од ЕВН Македонија АД информираат дека во денеска (17.03.2023) без електрична енергија ќе останат: - Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од ул.Владимир Полежиновски (општина Центар) - Во периодот од 09.00 до 14.00 часот, Ул.13ти Август Охридски Договор од бр. 10 до бр. 28 (општина Гази Баба)

Делови од Центар и Гази Баба утре ќе останат без струја

Делови од Центар и Гази Баба утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 17.03.2023 година (петок) без електрична енергија ќе останат: Во периодот од 9 до 12 часот, дел од ул.„Владимир Полежиновски“ во општина Центар. Во периодот од 9 до 14 часот, ул. „13-ти Август Охридски договор“ од бр. 10 до бр. 28 во општина Гази Баба.

Утре без струја делови од Центар и Гази Баба

Утре без струја делови од Центар и Гази Баба

Како што информираат од РЦУК Скопје, утре во периодот од 09:00 до 12:00 часот, без струја ќе бидат дел од ул.„Владимир Полежиновски“ во општина Центар, а во периодот од 09:00 до 14:00 часот, ул. „13-ти Август Охридски Договор“ од бр. 10 до бр. 28 во општина Гази Баба.

Делови од Центар и Гази Баба утре ќе останат без струја

Делови од Центар и Гази Баба утре ќе останат без струја

Делови од Центар и Гази Баба утре ќе останат без струја Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 17.03.2023 година (петок) без електрична енергија ќе останат: Во периодот од 09:00 до 12:00 часот, дел од ул.„Владимир Полежиновски“ во општина Центар. Во периодот од 09:00 до 14:00 часот,  ул. 13-ти Август Охридски Договор од бр. 10 до бр. 28 во општина

Без струја утре делови од Центар и Гази Баба

Без струја утре делови од Центар и Гази Баба

Без електрична енергија утре ќе останат дел од корисниците од општините Центар и Гази Баба. Како што информираат од РЦУК Скопје, утре во периодот од 09:00 до 12:00 часот, без струја ќе бидат дел од ул.„Владимир Полежиновски“ во општина Центар, а во периодот од 09:00 до 14:00 часот, ул. „13-ти Август Охридски Договор“ од бр. 10 до бр. 28 во општина

Утре без струја неколку делови од Скопје

Утре без струја неколку делови од Скопје

Од ЕВН Македонија АД информираат дека во петок (17.03.2023) без електрична енергија ќе останат: - Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од ул.Владимир Полежиновски (општина Центар) - Во периодот од 09.00 до 14.00 часот,  Ул. 13ти Август Охридски Договор од бр. 10 до бр. 28 (општина Гази Баба)