притисни ентер »

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус
По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел е негативен на коронавирус, соопштија од нејзиниот кабинет.Таа од неделата е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор, кој е заразен од вирусот. Првиот тест на канцеларката во понеделникот беше негативен. „Таа е добро и од дома телефонски разговара со претставниците на меѓународната

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел е негативен на коронавирус, соопштија од нејзиниот кабинет. Таа од неделата е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор, кој е заразен од вирусот. Првиот тест на канцеларката во понеделникот беше негативен. – Таа е добро и од дома телефонски разговара со претставниците на меѓународната

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел е негативен на коронавирус, соопштија од нејзиниот кабинет.Таа од неделата е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор, кој е заразен од вирусот. Првиот тест на канцеларката во понеделникот беше негативен. „Таа е добро и од дома телефонски разговара со претставниците на меѓународната

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел е негативен на коронавирус, соопштија од нејзиниот кабинет.Таа од неделата е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор, кој е заразен од вирусот. Првиот тест на канцеларката во понеделникот беше негативен. „Таа е добро и од дома телефонски разговара со претставниците на меѓународната

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

По вторпат негативен тестот на Меркел за коронавирус

И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел е негативен на коронавирус, соопштија од нејзиниот кабинет.Таа од неделата е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор, кој е заразен од вирусот. Првиот тест на канцеларката во понеделникот беше негативен. „Таа е добро и од дома телефонски разговара со претставниците на меѓународната

Меркел по вторпат негативна на тестот за коронавирус, но останува во карантин

Меркел по вторпат негативна на тестот за коронавирус, но останува во карантин

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска по вторпат беше негативна на тестот за коронавирус, но лекарите одлучиле таа и натаму да остане во карантин, најмалку до почетокот на следната недела. -Германската канцеларка и натаму работи од домашниот карантин и најдоцна до почетокот на следната недела уште еднаш ќе се тестира на коронавирус, изјави

Вторпат негативен тестот на Меркел на коронавирус

Вторпат негативен тестот на Меркел на коронавирус

И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел е негативен на коронавирус, соопштија од нејзиниот кабинет. Таа од неделата е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор кој е заразен од вирусот. Првиот тест на канцеларката во понеделникот беше негативен. „Таа е добро и од дома телефонски разговара со претставниците на меѓународната

Меркел негативна на корона вирус и на вториот тест

Меркел негативна на корона вирус и на вториот тест

Германската канцеларка Ангела Меркел и втор пак се покажа дека е негативна на кроноа вирусот, соопштија од нејзиниот кабинет. Таа од неделата вечерта е во самоизолација затоа што била во контакт со доктор, кој е позитивно тестиран на корона вирус. Лекарот пред да знае дека е заразан со висруот, на Меркел ѝ ставил вакцина за пнеумокока. Првиот тест

Меркел по вторпат негативна на тестот за коронавирус, но останува во карантин

Меркел по вторпат негативна на тестот за коронавирус, но останува во карантин

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска  по вторпат беше негативна на тестот за коронавирус, но лекарите одлучиле таа и натаму да остане во карантин, најмалку до почетокот на следната недела. -Германската канцеларка и натаму работи од домашниот карантин и најдоцна до почетокот на следната недела уште еднаш ќе се тестира на коронавирус, изјави