притисни ентер »

ПPВОТO CКЛAДИШТE СО РOБOТИ: Ќe бидe лoциpaнo во Бpистoл

ПPВОТO CКЛAДИШТE СО РOБOТИ: Ќe бидe лoциpaнo во Бpистoл

Британскиот интернет трговец „Окадо“ во почетокот на идната година ќе го отвори своето прво „мини“ складиште за роботи, кое ќе биде лоцирано во Бристол. Од седиштето на компанијата соопштија дека тоа значително ќе им ја олесни работата при сортирањето пакети и при испораката. Иако „Окадо“ сега има само 1,4 отсто учество на пазарот на прехранбени производи

ПPВОТO CКЛAДИШТE СО РOБOТИ: Лoциpaнo ќе бидe во Бpистoл

ПPВОТO CКЛAДИШТE СО РOБOТИ: Лoциpaнo ќе бидe во Бpистoл

Британскиот интернет трговец „Окадо“ во почетокот на идната година ќе го отвори своето прво „мини“ складиште за роботи, кое ќе биде лоцирано во Бристол. Од седиштето на компанијата соопштија дека тоа значително ќе им ја олесни работата при сортирањето пакети и при испораката. Иако „Окадо“ сега има само 1,4 отсто учество на пазарот на прехранбени производи