притисни ентер »

SpaceX лансираше и спушти три ракети за помалку од 37 часа

SpaceX лансираше и спушти три ракети за помалку од 37 часа

Компанијата SpaceX изврши три вселенски мисии за помалку од два полни дена. Последното од трите лансирања се случи на 19 јуни, кога двофазната ракета Фалкон 9 беше лансирана од Кејп Канаверал, Флорида, и го однесе во орбитата комуникациски сателит развиен од Глобалстар. Falcon 9’s first stage has landed on the A Shortfall of Gravitas droneship – marking

SpaceX лансираше и спушти три ракети за помалку од 37 часа

SpaceX лансираше и спушти три ракети за помалку од 37 часа

Компанијата SpaceX изврши три вселенски мисии за помалку од два полни дена. Последното од трите лансирања се случи на 19 јуни, кога двофазната ракета Фалкон 9 беше лансирана од Кејп Канаверал, Флорида, и го однесе во орбитата комуникациски сателит развиен од Глобалстар. Falcon 9’s first stage has landed on the A Shortfall of Gravitas droneship – marking

SpaceX лансираше и спушти три ракети за помалку од 37 часа

SpaceX лансираше и спушти три ракети за помалку од 37 часа

Компанијата SpaceX изврши три вселенски мисии за помалку од два полни дена. Последното од трите лансирања се случи на 19 јуни, кога двофазната ракета Фалкон 9 беше лансирана од Кејп… Текстот ВИДЕО: SpaceX лансираше и спушти три ракети за помалку од 37 часа е превземен од USB.mk . The post ВИДЕО: SpaceX лансираше и спушти три ракети за помалку од 37

SpaceX лансираше и спушти три ракети за помалку од 37 часа

SpaceX лансираше и спушти три ракети за помалку од 37 часа

Компанијата SpaceX изврши три вселенски мисии за помалку од два полни дена. Последното од трите лансирања се случи на 19 јуни, кога двофазната ракета Фалкон 9 беше лансирана од Кејп… Текстот ВИДЕО: SpaceX лансираше и спушти три ракети за помалку од 37 часа е превземен од USB.mk . The post ВИДЕО: SpaceX лансираше и спушти три ракети за помалку од 37

„Спејс-Икс“ изврши три вселенски мисии за помалку од два дена

„Спејс-Икс“ изврши три вселенски мисии за помалку од два дена

„Спејс-Икс“ изврши три вселенски мисии за помалку од два дена „Спејс-Икс“ лансира и заврши три вселенски мисии за помалку од два дена. Последното од трите лансирања се случи на 19 јуни, кога двофазна ракета „Фалкон 9“ беше лансирана од космодромот „Кејп Канаверал“, на Флорида и во Земјината Орбита однесе комуникациски сателит развиен од „Глобалстар“

За помалку од два дена „Спејс-Икс“ успешно изврши три вселенски мисии

За помалку од два дена „Спејс-Икс“ успешно изврши три вселенски мисии

„Спејс-Икс“ лансира и заврши три вселенски мисии за помалку од два дена. Последното од трите лансирања се случи на 19 јуни, кога двофазна ракета „Фалкон 9“ беше лансирана од космодромот „Кејп Канаверал“, на Флорида и во Земјината Орбита однесе комуникациски сателит развиен од „Глобалстар“. Сателитот беше во орбитата по вкупно час и 50 минути. Тоа беше

„Спејс-Икс“ изврши три вселенски мисии за помалку од два дена

„Спејс-Икс“ изврши три вселенски мисии за помалку од два дена

„Спејс-Икс“ лансира и заврши три вселенски мисии за помалку од два дена. Последното од трите лансирања се случи на 19 јуни, кога двофазна ракета „Фалкон 9“ беше лансирана од космодромот „Кејп Канаверал“, на Флорида и во Земјината Орбита однесе комуникациски сателит развиен од „Глобалстар“. Сателитот беше во орбитата по вкупно час и 50 минути. Тоа […]

„Спејс-Икс“ изврши три вселенски мисии за помалку од два дена

„Спејс-Икс“ изврши три вселенски мисии за помалку од два дена

„Спејс-Икс“ лансира и заврши три вселенски мисии за помалку од два дена. Последното од трите лансирања се случи на 19 јуни, кога двофазна ракета „Фалкон 9“ беше лансирана од космодромот „Кејп Канаверал“, на Флорида и во Земјината Орбита однесе комуникациски сателит развиен од „Глобалстар“. Сателитот беше во орбитата по вкупно час и 50 минути. Тоа беше