притисни ентер »

Франкфурт 2019: Светска премиера за Honda E
Франкфурт 2019: Светска премиера за Honda E

Франкфурт 2019: Светска премиера за Honda E

Паралелно со премиерата на производната верзија на првиот досега целосно електричен градски автомобил за Европа - Honda E, компанијата ја објави и цената по која ќе се нуди моделот Основната цена на Honda E, за германскиот пазар, е одредена на 29.470 евра со одземени државни субвенции и се очекува првите испораки на клиентите да се извршат во текот

Франкфурт 2019: Honda E по иста цена со CR-V

Франкфурт 2019: Honda E по иста цена со CR-V

Колку на идните сопственици на електричниот автомобил на Honda им значи тоа што нивниот „Е“ чини исто колку пристоен и комотен СУВ? Точно така, ништо! Меѓу главните новитети на салонот во Франкфурт секако е електричниот автомобил на Honda. Градското мини со ретро дизајн првпат се појави на истото место пред две години, тогаш како концепт. Реакцијата