притисни ентер »

Ford Puma се враќа како crossover врз база на Fiesta
Ford Puma се враќа како crossover врз база на Fiesta

Ford Puma се враќа како crossover врз база на Fiesta

Производителот на автомобили со син овал во логото го враќа името Puma но наместо coupe како што беше претходникот сега ќе биде crossover модел поставен врз платформата на новата Fiesta Повисокото растојание од подлогата и повисоката позиција на возачот се интересно модулирани во должина од 408 cm. Ќе има погонски единици : со три цилиндри – турбо