притисни ентер »

Кочански чалам дрифта на снегот во центарот на градот, а казната стигна експресно брзо
Кочански чалам дрифта на снегот во центарот на градот, а казната стигна експресно брзо

Кочански чалам дрифта на снегот во центарот на градот, а казната стигна експресно брзо

Конечно дојде време и ние да ја пофалиме македонската полиција за брзата реакција :). Испратил: Алекс К. Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации . Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта

Винички гастарбајтер во Италија и неговата девојка се умориле од работа и заспале во BMW-то паркирано надвор од градот

Винички гастарбајтер во Италија и неговата девојка се умориле од работа и заспале во BMW-то паркирано надвор од градот

Наидоа двајца кочанчани и решија да ги разбудат гулапчињата на смешен начин. Испратил: Кочанчанец Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации . Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра

На Џејмс Харден не му даваат плата…

На Џејмс Харден не му даваат плата…

Овој како од Гевгелија да е по потекло, евентуално од Валандово :). Автор: Мартин Стојанов Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации . Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра .

Кочанчанец ги снима смешните паѓања на своите сограѓани на една црна точка на тротоарот

Кочанчанец ги снима смешните паѓања на своите сограѓани на една црна точка на тротоарот

Нема човек да помина а да не тресне на снегот :). Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации . Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра .