притисни ентер »

Вакво нешто ретко се гледа: Водителите на утринската на Сител прснаа од смеење
Вакво нешто ретко се гледа: Водителите на утринската на Сител прснаа од смеење

Вакво нешто ретко се гледа: Водителите на утринската на Сител прснаа од смеење

ИЗВОР Скопје24 | јануари 11, 2019 Водителите на утринската програма на Сител тв, „Ја сакам Македонија“, имаа причина за радост, бидејќи пренесуваа за историскиот пласман на македонската одбојкарска репрезентација на Европското првенство. Прилогот го зачинија со неколку грешки, по кои не можеа да се воздржати искрено да се насмеат. На крајот може да

Водителите на утринската на Сител прснаа од смеење!

Водителите на утринската на Сител прснаа од смеење!

Водителите на утринската програма на Сител тв, „Ја сакам Македонија", утрово имаа причина за радост, бидејќи пренесуваа за историскиот пласман на македонската одбојкарска репрезентација на Европското првенство. Прологот го зачинија со неколку грешки, по кои не можеа да се воздржати искрено да се насмеат:

Водителите на утринската на Сител прснаа од смеење!

Водителите на утринската на Сител прснаа од смеење!

Водителите на утринската програма на Сител тв, „Ја сакам Македонија", утрово имаа причина за радост, бидејќи пренесуваа за историскиот пласман на македонската одбојкарска репрезентација на Европското првенство. Прологот го зачинија со неколку грешки, по кои не можеа да се воздржати искрено да се насмеат:

Вакво нешто ретко се гледа: Водителите на утринската на Сител прснаа од смеење

Вакво нешто ретко се гледа: Водителите на утринската на Сител прснаа од смеење

Водителите на утринската програма на Сител тв, „Ја сакам Македонија“, утрово имаа причина за радост, бидејќи пренесуваа за историскиот пласман на македонската одбојкарска репрезентација на Европското првенство. Прологот го зачинија со неколку грешки, по кои не можеа да се воздржати искрено да се насмеат. На крајот може да се забележи како букувално

Водителите на утринската на Сител прснаа од смеење!

Водителите на утринската на Сител прснаа од смеење!

Водителите на утринската програма на Сител тв, „Ја сакам Македонија“, утрово имаа причина за радост, бидејќи пренесуваа за историскиот пласман на македонската одбојкарска репрезентација на Европското првенство. Прологот го зачинија со неколку грешки, по кои не можеа да се воздржати искрено да се насмеат: