притисни ентер »

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола
Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

Три нови мерни сензори за загаден воздух се поставени на плоштадот Македонија во Скопје и во населбата Железара, како и на Широк Сокак во Битола, објави „Мој Воздух“ на својата Фејсбук страна. Апликациите сега се достапни за преглед преку апликацијата МојВоздух. „По поставувањето на 3 нови сензори од Airly во Скопје на Плоштад Македонија, во Железара,

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

На плоштадот “Македонија” и во населбата Железара во Скопје, како и на Широк Сокак во Битола се поставени три нови мерни сензори кои мерат параметри на загаден воздух. Апликациите отсега можат да се видат преку апликацијата МојВоздух. – По поставувањето на три нови сензори во Скопје и во Битола, тие се сега достапни за преглед преку МојВоздух. Airly

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

Три нови мерни сензори за загаден воздух се поставени на плоштадот Македонија во Скопје и во населбата Железара, како и на Широк Сокак во Битола, објави „Мој Воздух“ на својата Фејсбук страна. Апликациите сега се достапни за преглед преку апликацијата МојВоздух. „По поставувањето на 3 нови сензори од Airly во Скопје на Плоштад Македонија, во Железара,