притисни ентер »

Го знаеме како Талат од Џепчиште
Го знаеме како Талат од Џепчиште

Го знаеме како Талат од Џепчиште

Сите го знаат како Талат од Џепчиште во Преспав, а тетовскиот актер сосема непрепознатлив во реалноста. Дритон е активен корисник на социјалните мрежи каде постојано има нови следбеници и обожаватели и објавува фотки. Дритон и навистина потекнува од Тетово, неговиот татко работи со слаткарница, а пак тој освен актерството ги сака сите гранки од уметноста

Го знаеме како Талат од Џепчиште- актерот непрепознатлив во реалноста

Го знаеме како Талат од Џепчиште- актерот непрепознатлив во реалноста

ФОТО: Го знаеме како Талат од Џепчиште- актерот непрепознатлив во реалноста Сите го знаат како Талат од Џепчиште во Преспав, а тетовскиот актер сосема непрепознатлив во реалноста. Дритон е активен корисник на социјалните мрежи каде постојано има нови следбеници и обожаватели и објавува фотки. Дритон и навистина потекнува од Тетово, неговиот татко работи

Го знаеме како Талат од Џепчиште - актерот непрепознатлив во реалноста

Го знаеме како Талат од Џепчиште - актерот непрепознатлив во реалноста

Сите го знаат како Талат од Џепчиште во Преспав, а тетовскиот актер сосема непрепознатлив во реалноста. Дритон е активен корисник на социјалните мрежи каде постојано има нови следбеници и обожаватели и објавува фотки. Дритон и навистина потекнува од Тетово, неговиот татко работи со слаткарница, а пак тој освен актерството ги сака сите гранки од уметноста