притисни ентер »

Потпишани договори за 23 проекти од програмата на ТАВ во висина од 9,9 милиони евра
Потпишани договори за 23 проекти од програмата на ТАВ во висина од 9,9 милиони евра

Потпишани договори за 23 проекти од програмата на ТАВ во висина од 9,9 милиони евра

Инвестиции за подобар живот на граѓаните и економски развој. Врвен приоритет на Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев се инвестициите во инфраструктурата и подобрување на условите на живот на локално ниво, за подобар и поквалитетен живот на граѓаните, за нови вработувања и економски развој. Во вкупно 75 општини се финансираат 99 проекти,

СДСМ: Потпишани договори за 23 проекти од програмата на ТАВ во висина од 9,9 милиони евра

СДСМ: Потпишани договори за 23 проекти од програмата на ТАВ во висина од 9,9 милиони евра

„Врвен приоритет на Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев се инвестициите во инфраструктурата и подобрување на условите на живот на локално ниво, за подобар и поквалитетен живот на граѓаните, за нови вработувања и економски развој. Во вкупно 75 општини се финансираат 99 проекти, во сите плански региони со прераспределба на средствата од

СДСМ: Потпишани договори за 23 проекти од програмата на ТАВ во висина од 9,9 милиони евра

СДСМ: Потпишани договори за 23 проекти од програмата на ТАВ во висина од 9,9 милиони евра

„Врвен приоритет на Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев се инвестициите во инфраструктурата и подобрување на условите на живот на локално ниво, за подобар и поквалитетен живот на граѓаните, за нови вработувања и економски развој. Во вкупно 75 општини се финансираат 99 проекти, во сите плански региони со прераспределба на средствата од

СДСМ: Врвен приоритет на Владата се инвестиции за подобар живот на граѓаните и економски развој

СДСМ: Врвен приоритет на Владата се инвестиции за подобар живот на граѓаните и економски развој

Врвен приоритет на Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев се инвестициите во инфраструктурата и подобрување на условите на живот на локално ниво, за подобар и поквалитетен живот на граѓаните, за нови вработувања и економски развој, велат од СДСМ преку соопштение. „Во вкупно 75 општини се финансираат 99 проекти, во сите плански региони со

СДСМ: Потпишани договори за 23 проекти од програмата на ТАВ во висина од 9,9 милиони евра

СДСМ: Потпишани договори за 23 проекти од програмата на ТАВ во висина од 9,9 милиони евра

Врвен приоритет на Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев се инвестициите во инфраструктурата и подобрување на условите на живот на локално ниво, за подобар и поквалитетен живот на граѓаните, за нови вработувања и економски развој. Во вкупно 75 општини се финансираат 99 проекти, во сите плански региони со прераспределба на средствата од

СДСМ: Потпишани договори за 23 проекти од програмата на ТАВ во висина од 9,9 милиони евра

СДСМ: Потпишани договори за 23 проекти од програмата на ТАВ во висина од 9,9 милиони евра

Скопје, 18 јуни 2021 Потпишани договори за 23 проекти од програмата на ТАВ во висина од 9,9 милиони евра, инвестиции за подобар живот на граѓаните и економски развој Врвен приоритет на Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев се инвестициите во инфраструктурата и подобрување на условите на живот на локално ниво, за подобар и поквалитетен живот

Попов: Потпишани договори за 23 проекти финансирани од ТАВ во вредност од 9,9 милиони евра, инвестираме во развојот на секоја општина

Попов: Потпишани договори за 23 проекти финансирани од ТАВ во вредност од 9,9 милиони евра, инвестираме во развојот на секоја општина

Инвестициите во инфраструктурата и подобрување на условите за живот на локално ниво, за подобар живот на граѓаните, за нови вработувања и економски развој, се врвен приоритет на Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев, изјави на денешната прес-конференција Мартин Попов, организационен секретар на СДСМ. „Со прераспределба на средствата од

Попов: Потпишани договори за 23 проекти финансирани од ТАВ во вредност од 9,9 милиони евра

Попов: Потпишани договори за 23 проекти финансирани од ТАВ во вредност од 9,9 милиони евра

„Инвестициите во инфраструктурата и подобрување на условите за живот на локално ниво, за подобар живот на граѓаните, за нови вработувања и економски развој, се врвен приоритет на Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев. Со прераспределба на средствата од ТАВ кои беа предвидени за изградба на карго аеродром во Штип, во висина од 35 милиони

Попов: Потпишани договори за 23 проекти финансирани од ТАВ во вредност од 9,9 милиони евра, инвестираме во развојот на секоја општина

Попов: Потпишани договори за 23 проекти финансирани од ТАВ во вредност од 9,9 милиони евра, инвестираме во развојот на секоја општина

Инвестициите во инфраструктурата и подобрување на условите за живот на локално ниво, за подобар живот на граѓаните, за нови вработувања и економски развој, се врвен приоритет на Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев, изјави на денешната прес-конференција Мартин Попов, организационен секретар на СДСМ. „Со прераспределба на средствата од