притисни ентер »

5 знаци дека ви треба психотерапија
5 знаци дека ви треба психотерапија

5 знаци дека ви треба психотерапија

Во последно време, има сè повеќе начини на кои луѓето се обидуваат да се справат со менталните болести и емоционалните тешкотии. Барањето стручна помош во никој случај не е лошо. Тоа е знак дека сакате да ги промените работите на подобро и дека сакате да си го олесните и да си го разубавите животот. Не заборавајте дека сите луѓе се различни и дека

5 знаци дека ви треба психотерапија

5 знаци дека ви треба психотерапија

Во последно време, има сè повеќе начини на кои луѓето се обидуваат да се справат со менталните болести и емоционалните тешкотии. Барањето стручна помош во никој случај не е лошо. Тоа е знак дека сакате да ги промените работите на подобро и дека сакате да си го олесните и да си го разубавите животот. Не заборавајте дека сите луѓе се различни и дека

„Бев во врска без секс со години и тоа ме скрши“

„Бев во врска без секс со години и тоа ме скрши“

Исповед на девојка која минала долго време во врска без секс... „Ќе имаме ли конечно секс викендов?“... Го прашав партнерот со кого бев заедно 5 години и срцето ми се кршеше додека се подготвував за одбивање. Немавме секс со месеци. Бев навикната на тоа, но сè уште се надевав дека ќе ми одговори поинаку овојпат. „Да, најверојатно“, ми одговори без