притисни ентер »

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас-Александруполи
Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас-Александруполи

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас-Александруполи

Бугарија ѝ предложила на Грција да се активира стариот проект за транспорт на нафта од грчкиот град Александруполи до бугарскиот град Бургас, но без вклученост на Русија, објави грчкиот весник „Икономикос Тахидромос“, а дека се водат разговори, потврдил и министерот за енергетика на Грција, јави дописничката на МИА од Атина. „Икономикос Тахидромос“

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи Бугарија ѝ предложила на Грција да се активира стариот проект за транспорт на нафта од грчкиот град Александруполи до бугарскиот град Бургас, но без вклученост на Русија, објави грчкиот весник „Икономикос Тахидромос“, а дека се водат разговори,

Оживува стариот проект за нафтоводот Бургас- Александруполи, но без Русија

Оживува стариот проект за нафтоводот Бургас- Александруполи, но без Русија

Оживува стариот проект за нафтоводот Бургас- Александруполи, но без Русија С.С. Пред 1 минута Бугарија ѝ предложила на Грција да се активира стариот проект за транспорт на нафта од грчкиот град Александруполи до бугарскиот град Бургас, но без вклученост на Русија, објави грчкиот весник „Икономикос Тахидромос”, а дека се водат разговори, потврдил и

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи

Бугарија ѝ предложила на Грција да се активира стариот проект за транспорт на нафта од грчкиот град Александруполи до бугарскиот град Бургас, но без вклученост на Русија, објави грчкиот весник „Икономикос Тахидромос“, а дека се водат разговори, потврдил и министерот за енергетика на Грција, јави дописничката на МИА од Атина. „Икономикос Тахидромос“

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи

Бугарија ѝ предложила на Грција да се активира стариот проект за транспорт на нафта од грчкиот град Александруполи до бугарскиот град Бургас, но без вклученост на Русија, објави грчкиот весник „Икономикос Тахидромос“, а дека се водат разговори, потврдил и министерот за енергетика на Грција, јави дописничката на МИА од Атина.

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи

Бугарија ѝ предложила на Грција да се активира стариот проект за транспорт на нафта од грчкиот град Александруполи до бугарскиот град Бургас, но без вклученост на Русија, објави грчкиот весник „Икономикос Тахидромос“, а дека се водат разговори, потврдил и министерот за енергетика на Грција, јави дописничката на МИА од Атина. „Икономикос Тахидромос“

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи

Бугарија ѝ предложила на Грција да се активира стариот проект за транспорт на нафта од грчкиот град Александруполи до бугарскиот град Бургас, но без вклученост на Русија, објави грчкиот весник „Икономикос Тахидромос“, а дека се водат разговори, потврдил и министерот за енергетика на Грција, јави дописничката на МИА од Атина. „Икономикос Тахидромос“