притисни ентер »

6 Супермоќи кои всушност не би сакале да ги поседувате
6 Супермоќи кои всушност не би сакале да ги поседувате

6 Супермоќи кои всушност не би сакале да ги поседувате

Холивуд повеќе не може да издржи ниту една година без да сними филм за некој суперхерој. Дури и да не сте љубители на овој жанр на филмови, веројатно многупати сте се нашле во друштво во кое се расправало за одреден лик или за неговата моќ. Сосема е нормално да се претпостави дека повеќето луѓе имаат фантазирано за тоа која супермоќ би им овозможила

Фотки направени со дрон, после кои ќе сакате да можете да летате

Фотки направени со дрон, после кои ќе сакате да можете да летате

Неколку истражувања досега покажаа дека ако на луѓето им се понудат две супермоќи – да летаат или да бидат невидливи, повеќето ќе ја одберат првата, да летаат. Веројатно погледот од птичја перспектива е далеку подобар отколку што човечкото око може да улови, а овие 20 фотки направени со дрон само го докажуваат тоа. Благодарение на технологијата, можеме