притисни ентер »

Хелен Мирен споредена со девојката на Кијану.
Хелен Мирен споредена со девојката на Кијану.

Хелен Мирен споредена со девојката на Кијану.

Холивудскиот актер неодамна за првпат се појави во јавност со девојката Александра Грант, на големо изненадување на фановите и на медиумите. Самиот факт дека актерот покажа која му е девојка, откако 35 години беше мистериозно сам, е доволен за возбуда, а дополнителна доза интерес внесе фактот дека Александра многу наликува на познатата актерка, дамата

Девојката на Кијану Ривс ја споредуваат со Хелен Мирен, актерката одговори дамски

Девојката на Кијану Ривс ја споредуваат со Хелен Мирен, актерката одговори дамски

Холивудскиот актер неодамна за првпат се појави во јавност со девојката Александра Грант, на големо изненадување на фановите и на медиумите. Самиот факт дека актерот покажа која му е девојка, откако 35 години беше мистериозно сам, е доволен за возбуда, а дополнителна доза интерес внесе фактот дека Александра многу наликува на познатата актерка, дамата

Новата девојка на Киану Ривс ја споредуваат со познатата 74 – годишна актерка: „Тоа ми ласка“

Новата девојка на Киану Ривс ја споредуваат со познатата 74 – годишна актерка: „Тоа ми ласка“

Киану Ривс оваа недела ги разочара своите обожувателки, кога на црвениот тепих се појави со својата партнерка, 46- годишната Александра Грант. Неговиот избор на девојка, од друга страна, импресионираше илјадници луѓе ширум светот затоа што неговите колеги од Холивуд на негова возраст редовно имаат значително помлади девојки. Сивата коса и едноставниот

Новата девојка на Киану Ривс ја заменуваат со 74 – годишна актерка

Новата девојка на Киану Ривс ја заменуваат со 74 – годишна актерка

Неговиот избор на девојка, од друга страна, импресионираше илјадници луѓе ширум светот затоа што неговите колеги од Холивуд на негова возраст редовно имаат значително помлади девојки. Сивата коса и едноставниот фустан на Александра Грант многумина ги потсети на познатата актерка Хелен Мирен, а некои мислеа дека таа е всушност новата девојка на обожуваниот