притисни ентер »

Hardfaced со концертна промоција на „Бессона дремка на брегот на младоста”
Hardfaced со концертна промоција на „Бессона дремка на брегот на младоста”

Hardfaced со концертна промоција на „Бессона дремка на брегот на младоста”

Вечерва во Младинскиот културен центар ќе се одржи концертна промоција на новиот албум од Hardfaced под наслов „Бессона дремка на брегот на младоста”. Во склоп на промоцијатa како гости ќе настапат и бендовите Ambroz од Скопје, Misanthrope од Битола и балканските хардкор легенди Last Hope. 20:00 – 20:30 Misanthrope 20:45 – 21:15 Ambroz 21:30 – 22:00

Hardfaced со концертна промоција на „Бессона дремка на брегот на младоста”

Hardfaced со концертна промоција на „Бессона дремка на брегот на младоста”

Вечерва во Младинскиот културен центар ќе се одржи концертна промоција на новиот албум од Hardfaced под наслов „Бессона дремка на брегот на младоста”. Во склоп на промоцијатa како гости ќе настапат и бендовите Ambroz од Скопје, Misanthrope од Битола и балканските хардкор легенди Last Hope. 20:00 – 20:30 Misanthrope 20:45 – 21:15 Ambroz 21:30 – 22:00

Hardfaced со концертна промоција на „Бессона дремка на брегот на младоста”

Hardfaced со концертна промоција на „Бессона дремка на брегот на младоста”

Вечерва во Младинскиот културен центар ќе се одржи концертна промоција на новиот албум од Hardfaced под наслов „Бессона дремка на брегот на младоста”. Во склоп на промоцијатa како гости ќе настапат и бендовите Ambroz од Скопје, Misanthrope од Битола и балканските хардкор легенди Last Hope. 20:00 – 20:30 Misanthrope 20:45 – 21:15 Ambroz 21:30 – 22:00

„Hardfaced“ со концертна промоција на „Бессона дремка на брегот на младоста”

„Hardfaced“ со концертна промоција на „Бессона дремка на брегот на младоста”

Вечерва (15 февруари) во Младинскиот културен центар ќе се одржи концертна промоција на новиот албум од „Hardfaced“ под наслов „Бессона дремка на брегот на младоста”. Во склоп на промоцијатa како гости ќе настапат и бендовите „Ambroz“ од Скопје, „Misanthrope“ од Битола и балканските хардкор легенди „Last Hope“. Распоред: 20:00 – 20:30 Misanthrope 20:45