притисни ентер »

Повик за бесење на Заев на плоштад
Повик за бесење на Заев на плоштад

Повик за бесење на Заев на плоштад

На една од ФБ страниците формирани за критика на премиерот Заев, со име ,,Зоран Заев Предавник Број 1“, народот го искажува своето незадоволство. Со фотогтрафија на која над главата на Заев виси бесилка, се повикува на негово бесење на плоштад.

Повик за бесење на Заев на социјалните мрежи

Повик за бесење на Заев на социјалните мрежи

На една од ФБ страниците формирани за оцрнување на премиерот Заев, со име ,,Зоран Заев Предавник Број 1“, во тек е кампања и повик за негова ликвидација. Со фотогтрафија на која над главата на Заев виси бесилка, се повикува на негово бесење на плоштад. Еве некои од коментарите: Грст закани и проколнувања на разни ФБ страници Социјалните мрежи се извор