притисни ентер »

Докажете дека сте генијалец: Само 3 отсто луѓе може да ја реши оваа задача!
Докажете дека сте генијалец: Само 3 отсто луѓе може да ја реши оваа задача!

Докажете дека сте генијалец: Само 3 отсто луѓе може да ја реши оваа задача!

Докажете дека сте генијалец во решавање математички задачи и решете ја оваа задача на која многумина даваат погрешен одговор. Напишете ни ги вашите одговори во коментар… Кога оваа мајка била пријавена од страна на своите... Неверојатна снимка на сибирски тигри во кинеската... Да се качите на врвот на облакодер од 770 метри,  да “висите”...