притисни ентер »

Фрштат клетви и најави за тужби за парламентарните кумови, но и честитки од ЕУ и НАТО
Фрштат клетви и најави за тужби за парламентарните кумови, но и честитки од ЕУ и НАТО

Фрштат клетви и најави за тужби за парламентарните кумови, но и честитки од ЕУ и НАТО

Реакциите на граѓаните по синоќешното менување на името на државата во Република Северна Македонија не стивнуваат. Првичните реакции беа од неколкуте стотини лица кои протестира пред парламентот за време на донесувањето на одлуката. -Со полиција се заштитија, а велат дека гласаат за наше добро. Без срам ја погазија Македонија и народот кој на референдум