притисни ентер »

Луна Џогани е НАЈНЕСРЕЌНИОТ ДОБИТНИК на едно реалити шоу
Луна Џогани е НАЈНЕСРЕЌНИОТ ДОБИТНИК на едно реалити шоу

Луна Џогани е НАЈНЕСРЕЌНИОТ ДОБИТНИК на едно реалити шоу

Луна Џогани е победник во втората сезона од „ЗАдруга“. Таа освои 50.000 евра, но дали тоа ќе ја исполни? Имено, као што пренесуваат српските медиуми, еден ден пред ја ја добие големата сума на пари и автомобилот после десет месеци поминати во Задруга, Луна ЏОгани пред милионскиот аудиториум повторно остана сама, односно нејзиното момче Марко Миљаковиќ

Луна Џогани е НАЈНЕСРЕЌНИОТ ДОБИТНИК на едно реалити шоу

Луна Џогани е НАЈНЕСРЕЌНИОТ ДОБИТНИК на едно реалити шоу

Луна Џогани е победник во втората сезона од „ЗАдруга“. Таа освои 50.000 евра, но дали тоа ќе ја исполни? Имено, као што пренесуваат српските медиуми, еден ден пред ја ја добие големата сума на пари и автомобилот после десет месеци поминати во Задруга, Луна ЏОгани пред милионскиот аудиториум повторно остана сама, односно нејзиното момче Марко Миљаковиќ