притисни ентер »

6 болни причини зошто жените остануваат во токсични врски
6 болни причини зошто жените остануваат во токсични врски

6 болни причини зошто жените остануваат во токсични врски

Се грижите што ќе помислат луѓето и страв ви е да признаете дека врската не ви функционира. Токсичната врска може да го исцица и последниот атом енергија од вас. Во вакви случаи не треба да барате оправдувања за однесувањето на партнерот, ниту да вперувате прст во него, треба само храбро да си заминете. Свесни сте дека тој прави будала од вас, но зошто