притисни ентер »

Коментаторот од Србија на одмор во Охрид со бремената девојка
Коментаторот од Србија на одмор во Охрид со бремената девојка

Коментаторот од Србија на одмор во Охрид со бремената девојка

Еден од двајцата коментатори од Арена во кои се вљуби македонската публика, поради фактот што жeстоко го бодреа РК Вардар во Лигата на шампиони повторно се врати во Македонија. Тој го посети македонскиот бисер Охрид, а на својот Фејсбук сподели фотографија од Свети Наум и откри мала тајна. Токму тука на Свети Наум, Стевановиќ ја побарал за жена својата

Коментаторот од Хрватска  на одмор во Охрид со бремената девојка

Коментаторот од Хрватска на одмор во Охрид со бремената девојка

Еден од двајцата коментатори од Арена во кои се вљуби македонската публика, поради фактот што жeстоко го бодреа РК Вардар во Лигата на шампиони повторно се врати во Македонија. Тој го посети македонскиот бисер Охрид, а на својот Фејсбук сподели фотографија од Свети Наум и откри мала тајна. Токму тука на Свети Наум, Стевановиќ ја побарал за жена својата

Коментаторот кој жестоко го бодреше Вардар, се врати во Македонија: Со бремената сопруга ужива во Охрид

Коментаторот кој жестоко го бодреше Вардар, се врати во Македонија: Со бремената сопруга ужива во Охрид

Коментаторот кој жестоко го бодреше Вардар, се врати во Македонија: Со бремената сопруга ужива во Охрид (ФОТО) Еден од двајцата коментатори од Арена во кои се вљуби македонската публика, поради фактот што жeстоко го бодреа РК Вардар во Лигата на шампиони, повторно се врати во Македонија. Тој го посети македонскиот бисер Охрид, а на својот Фејсбук сподели

Коментаторот кој го засака цела Македонија, се врати кај нас: Со бремената сопруга ужива во Охрид

Коментаторот кој го засака цела Македонија, се врати кај нас: Со бремената сопруга ужива во Охрид

Еден од двајцата коментатори од Арена во кои се вљуби македонската публика, поради фактот што жeстоко го бодреа РК Вардар во Лигата на шампиони повторно се врати во Македонија. Тој го посети македонскиот бисер Охрид, а на својот Фејсбук сподели фотографија од Свети Наум и откри мала тајна. Токму тука на Свети Наум, Стевановиќ ја побарал за жена својата

КОМЕНТАТОРОТ ОД АРЕНА Е ВЉУБЕН ВО МАКЕДОНИЈА: Го посети Охрид, а овој пат со себе ја зеде својата сопруга

КОМЕНТАТОРОТ ОД АРЕНА Е ВЉУБЕН ВО МАКЕДОНИЈА: Го посети Охрид, а овој пат со себе ја зеде својата сопруга

Еден од двајцата коментатори од Арена во кои се вљуби македонската публика, поради фактот што жecтоко го бодреа РК Вардар во Лигата на шампиони повторно се врати во Македонија. Имено Стеван Стевановиќ и Сретен Рашковиќ присуствуваа во Македонија и на прославата на титулата на РК Вардар, на плоштадот Македонија, а се возеа и во победничкиот автобус