притисни ентер »

Трамп тврди дека не користи личен мобилен телефон поради безбедносни ризици
Трамп тврди дека не користи личен мобилен телефон поради безбедносни ризици

Трамп тврди дека не користи личен мобилен телефон поради безбедносни ризици

Американскиот претседател Доналд Трамп ги негира медиумите дека користи личен мобилен телефон за разговори и покрај предупредувања од безбедносите служби. Тој тврди дека станува збор за лажни вести објавени од страна на медиумите. – Немам личен мобилен телефон веќе со години. Користам само одобрени и дадени од владата телефони – објави Трамп на Твитер

ТРАМП СТАНУВА ПAPAНОИЧЕН: Не користи мобилен телефон поради бeзбeдносни причини

ТРАМП СТАНУВА ПAPAНОИЧЕН: Не користи мобилен телефон поради бeзбeдносни причини

Американскиот претседател Доналд Трамп ги нeгира медиумите дека користи личен мобилен телефон за разговори и покрај пpeдупредувања од бeзбeдносите служби. Тој тврди дека станува збор за лaжни вести објавени од страна на медиумите. „Немам личен мобилен телефон веќе со години. Користам само одобрени и дадени од владата телефони“, објави Трамп на Твитер

Трамп: Не користам личен мобилен телефон со години

Трамп: Не користам личен мобилен телефон со години

Американскиот претсесател Доналд Трамп негира тврдења на медиуми дека го користи личниот мобилен телефон за разговори и покрај предупредувања од спец-службите. – Тоа се лажни вести на Си-Ен-Ен дека јас продолжувам да го користам личниот мобилен телефон за разговори и покрај предупредувања на безбедносни служби. Немам личен мобилен телефон веќе со години

Трамп тврди дека не користи личен мобилен поради безбедносни ризици

Трамп тврди дека не користи личен мобилен поради безбедносни ризици

Американскиот претседател Доналд Трамп ги негира медиумите дека користи личен мобилен телефон за разговори и покрај предупредувања од безбедносите служби. Тој тврди дека станува збор за лажни вести објавени од страна на медиумите. „Немам личен мобилен телефон веќе со години. Користам само одобрени и дадени од владата телефони“, објави Трамп на Твитер

Трамп: Не користам личен мобилен телефон со години

Трамп: Не користам личен мобилен телефон со години

Американскиот претседател Доналд Трамп негира тврдења на медиуми дека го користи личниот мобилен телефон за разговори и покрај предупредувања од спец-службите. – Тоа се лажни вести на Си-Ен-Ен дека јас продолжувам да го користам личниот мобилен телефон за разговори и покрај предупредувања на безбедносни служби. Немам личен мобилен телефон веќе со години

Трамп тврди дека не користи личен мобилен поради безбедносни ризици

Трамп тврди дека не користи личен мобилен поради безбедносни ризици

Американскиот претседател Доналд Трамп ги негира медиумите дека користи личен мобилен телефон за разговори и покрај предупредувања од безбедносите служби. Тој тврди дека станува збор за лажни вести објавени од страна на медиумите. „Немам личен мобилен телефон веќе со години. Користам само одобрени и дадени од владата телефони“, објави Трамп на Твитер

Трамп тврди дека не користи личен мобилен поради безбедносни ризици

Трамп тврди дека не користи личен мобилен поради безбедносни ризици

Американскиот претседател Доналд Трамп ги негира медиумите дека користи личен мобилен телефон за разговори и покрај предупредувања од безбедносите служби. Тој тврди дека станува збор за лажни вести објавени од страна на медиумите. „Немам личен мобилен телефон веќе со години. Користам само одобрени и дадени од владата телефони“, објави Трамп на Твитер

Трамп: Не користам личен мобилен телефон со години

Трамп: Не користам личен мобилен телефон со години

Американскиот претсесател Доналд Трамп негира тврдења на медиуми дека го користи личниот мобилен телефон за разговори и покрај предупредувања од спец-службите. – Тоа се лажни вести на Си-Ен-Ен дека јас продолжувам да го користам личниот мобилен телефон за разговори и покрај предупредувања на безбедносни служби. Немам личен мобилен телефон веќе со години

Трамп: Си-Ен-Ен шири лажни вести, не користам личен мобилен телефон со години

Трамп: Си-Ен-Ен шири лажни вести, не користам личен мобилен телефон со години

Американскиот претсесател Доналд Трамп негира тврдења на медиуми дека го користи личниот мобилен телефон за разговори и покрај предупредувања од спец-службите. – Тоа се лажни вести на Си-Ен-Ен дека јас продолжувам да го користам личниот мобилен телефон за разговори и покрај предупредувања на безбедносни служби. Немам личен мобилен телефон веќе со години